Att väcka leklust

Äntligen hemma efter nästan en månad på resande fot. Den 28 oktober flög Epic och jag till USA för att hålla kurs och åka runt lite efteråt. Vi var drygt två veckor i Ohio, där vi höll kurs, och sedan åkte vi på en liten road-trip Ohio – Washington D.C – New York. Epic har promenerat på såväl the National Mall i huvudstaden, i Central Park, NYC och klättrat upp på ett jättefint berg i New Jersey där vi hade utsikt över New York i fjärran. Har bloggat lite mer om resan i min engelska blogg.

Här tänkte jag dela med mig av en video från USA, där jag försöker övertala en mycket svårflirtad breton om att det kan vara kul att leka. Det gäller att ha tålamod, fantasi och att aldrig ge upp:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.