Agilityhandling 2012

I helgen ska jag hålla sista helgen av fyra av en agilityhandlingskurs i Tromsø. Det är ganska sorgligt att kursen lider mot sitt slut, för det har varit otroligt roligt och trevligt. Speciellt roligt har det varit att det har gått så bra för deltagarna. Nollor, pinnar och cert har bara trillat in.

Tromsø-gänget

Nu presenterar jag samma upplägg här hemma under våren 2012. Passa på att toppa formen inför sommarens tävlingar!

Agilityhandling 2012

Den här kursen passar för ekipage på tävlingsnivå som vill handla enligt Greg Derretts handlingssystem. Kursen fokuserar framför allt på förarens handlingsfärdigheter – att analysera banor, välja rätt handling, timing och utförande av olika handlingssignaler etc.

Eftersom jag älskar hundträning blir det också många tips om och övningar för hur man kan träna hunden till bättre förståelse, fart och förmåga.

Kursen hålls i Fjugesta utanför Örebro. På vinterhalvåret är vi i ridhus.
Tid: 10-17 lördag, 9-16 söndag.

  • 4-5 februari
  • 10-11 mars
  • 26-27 maj
  • 23-24 juni
Pris: 11 000 inkl moms

7 svar på ”Agilityhandling 2012

  1. Nej, vart är alla artiklar? Ser att hemsidan är ny, men jag hittar inte artiklarna du skrivit om Pi, apportering och fler av de tidigare som fanns.

  2. Hadde vært spennende å gå kurs på det nivået etterhvert, men er det noen planer om agility foundations-kurs etterhvert? Det kunne vi gjerne tenkt oss 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.