Valp i sommar?

I bloggar och på Facebook svämmar det över av söta valpbilder. Har du också valp i år? Här är några förslag på kurser som vi erbjuder i sommar som passar för valpar och unga hundar:

Valpläger 19-21 augusti
Vårt populär valpläger återkommer några gånger om året och blir alltid väldigt lyckat. Under tre dagar jobbar vi på belöningsutveckling, lek, självkontroll och grunder för tävlingshundar. Framför allt försöker vi att lära känna varje ekipage, hjälpa er med att lösa och förebygga problem i vardag och i träningsrelationen och ge tips om vad just du bör lägga krut på med din valp. Vi balanserar praktisk träning med vila, föreläsning och diskussioner.
Läs mer och anmäl dig här

Agilitykurs för valpar med start den 11 augusti
Om du bor i närheten av Fjugesta och är intresserad av agility, finns det platser kvar på vår agilitykurs för valpar med start den 11 augusti. Vi träffas under sex månadskvällar. Övningarna anpassas efter hundens ålder och erfarenhet. Vi utgår ifrån valpar/unghundar, men det går bra att vara med med en äldre hund som vill lära sig agilitygrunder också.
Läs mer och anmäl dig här

Om du har svårt att komma hit, eller föredrar att få daglig coaching över internet, har vi följande onlinekurser på gång:

Grundkurs Online med start den 2 juli
Vår grundkurs passar utmärkt att gå med valp! Här går i igenom många nyttiga beteenden och koncept som kommer att göra framtida träning enkel och effektiv. Den här kursen innehåller många övningar, så det finns garanterat nog för att hålla dig sysselsatt under lång tid!
Läs mer och anmäl dig här

Agility Grundkurs Online med start den 6 augusti
Vet du redan nu att det är agility du vill satsa på med din valp? Den här grundkursen är också fullspäckad med övningar, men fokuserar helt och hållet på agility. Här går vi igenom nyttiga förkunskaper och övningar som du gör innan du sätter igång med träning på hinder.
Läs mer och anmäl dig här

"Min leksak!" - Tweet 4 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.