Träningshelg och releasefest

Helgen den 1-2 december bjuder vi in till träningshelg hemma hos oss! Alla som läser bloggen och är intresserade av klickerträning är välkomna! Ju fler destå bättre! Vi tränar ihop och kan eventuellt dela upp oss i grupper baserat på intresse (agility, lydnad, spår, jakt etc.). Tävlingsträning i lydnad blir det alldeles garanterat. Hör gärna av er i förväg så att vi kan planera fika etc. Vi vill jättegärna träffa alla er som vi bara har sett på nätet. Och alla gamla och nya kunder!  Tid: 10.00 – så länge vi orkar.
Lördag den 1 december blir det releasefest här hemma. Skaffa hundvakt redan nu och var med på årets häftigaste klickerfest! Tid: 19.00 – så länge vi orkar.

Vi har ett gästrum som vi gärna reserverar för er som åker långt. Det finns också ett begränsat antal platser där man kan lägga en madrass på golvet. Hör av er snabbt om ni vill ha sovplats! Ett annat övernattningsalternativ är http://www.vestbyhyttepark.no/

Välkomna!

30 svar på ”Träningshelg och releasefest

 1. Vad roligt med träningshelg och releasefest! Synd bara att man inte kan vara med…
  Kul att ni har kommit igång med ert företag! Du hör väl av dig om vårens kurser på Vinna Hundcenter när du vet hur det blir?
  Ha det fint!

 2. Åååh, jag och Spader ska bort den helgen annars hade vi nog kunnat tänka oss en norgetripp! Jag måste bara berömma sidan igen, den är dödligt snygg!

 3. Sidan är ursnygg!
  Gillar artikelsidans upplägg massor!!
  Vad kul det hade vart att komma på festen! Men det gick ju inte så klart 🙁 jaja… Ha det bäst!

 4. Gratuelerer med ny side og egen hundeskole.
  Det hadde vært så hyggelig å kommet første helgen i desember. <Men det blir litt langt fra Bergen:=) Kommer til å følge med på siden deres og hvem vet kanksje jeg kommer på kurs hos dere også.

 5. För det första:Grymt snygg hemsida!
  För det andra: Jättekul att ni startar eget!
  För det tredje: Kan man snika sig in första helgen i december även om man jobbar på dagen den 1 december? Vore ju toppen!
  Ha de riktigt bra och lycka till nu!

 6. Åhå neeei, hvorfor akkurat DEN helgen 😉
  Skulle så fryktelig gjerne kommet men har selvfølgelig eksamen mandagen etter.
  Uansett vil jeg gratulere dere så fryktelig mye med eget foretak og ny hjemmeside. Dette kommer til å gå så det griner etter!!!!
  Uansett sees vi nok sikkert snart. Holder meg løpende oppdatert og håper på konk.lydighetskurs i januar!! Kurs med dere gir virkelig mersmak!
  Mvh Nina
  Og ha det så trivelig på releaspartyet!

 7. Hej Fanny! Vi skulle mycket gärna vilja komma till er träningshelg! Finns det övernattningsmöjligheter för oss som kommer från Göteborg?

  Mvh Ida, Johan & Bosse

 8. Først og fremst: Så kjempeflott siden ble! Du er jammen flink til dette, Fanny!

  Superkult med treningshelg! Vi kommer! Jeg har dessverre lovt å være barnevakt på lørdagskvelden, så releasfesten får jeg nok dessverre ikke med meg, men resten av helgen er vi med!

 9. Gratulerer med nytt opplegg, dette ser veldig flott ut. Vi gleder oss til å følge med videre. Vi vil gjerne være med på treningshelg, men vi er dessverre opptatt på kvelden lørdag.

 10. Karianne: Riktigt svårt… Går tåg till Vestby och Sonsveien, men det är flera kilometer hit därifrån. Du kanske kan åka ihop med någon annan?

 11. Hei Fanny, vi er enda litt i uvisse om hva som skjer med Kane hos dyrlegen, har time onsdag, men har veldig lyst til å komme på lørdag hvis vi får lov – så vi håper det går bra. Kane sier han savner det morsomme kurset sitt 🙂

 12. Trine: Det kommer folk ända från Stockholm för att träna jakt (med labbe) 🙂 Dessutom kommer det flera stående fågelhundar som också vill träna jakt.

  Gitte: Självklart får ni komma! Välkomna!

 13. Da møter vi opp kl. 10 på lørdag 🙂 Kane skal opereres på mandag og går mot et par kjedelige måneder, så vi får gjøre litt nå når vi kan! Jeg har eventuelt plass til et menneske og en (mindre) hund i bilen. Litt sent nå kanskje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.