Tränarutbildningar – sista chansen

Imorgon är sista anmälningsdag till våra tränarutbildningar 2011. Tränarutbildningarna är till för dig som vill bli en bättre tränare och få möjlighet att utvecklas ihop med oss under ett helt år. Vi lägger stor vikt vid dina målsättningar och hjälper dig att nå dina mål. Vi brukar ha otroligt trevligt på våra tränarutbildningar och vi lägger stor vikt vid det sociala umgånget. Du träffar nya, likasinnade träningskompisar. På sommaren stannar vi ute och grillar, pratar och diskuterar tills solen har gått ner.

Till nästa år erbjuder vi:

Tränarutbildning steg 1: Under fyra helger får du möjlighet att verkligen lära dig klickerträning för tävlings- och vardagsbruk. Vi jobbar bland annat med shaping, signalkontroll, störningsträning, uthållighetsträning och tävlingsträning. Vi fokuserar på att utveckla dig som tränare och på att ge dig verktyg så att du kan uppnå dina mål för året. Läs mer här.

Tränarutbildning fortsättning lydnad: Den här utbildningen går över fyra helger plus ett sommarläger. Som det ser ut nu blir det en liten grupp med mycket duktiga och motiverade elever som redan har kommit en bra bit på väg. Det här blir en verklig elitsatsning där vi kommer att fokusera mycket på tävlingsförberedelser. Om du har höga ambitioner inom tävlingslydnad och är beredd att träna mycket mellan träffarna är det här en chans du inte bör missa. Läs mer här.

Agilitytränarutbildning: Om du vill lära dig mer om agilityträning och utvecklas som hundtränare och handler är det här en utbildning för dig. Vi träffas under fyra helger plus ett sommarläger. Tränarutbildningen passar oavsett om du har en ung hund som du vill träna från början eller om du har en hund som du tävlar med och vill slipa på motivation, hinderkunskaper och handling. Vi lägger upp träningen individuellt och hjälper dig att nå dina mål. Läs mer här.

Sista anmälningsdag är den 15/12. Om du vill anmäla dig skickar du ett mail till mig på fanny@klickerklok.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.