Till Göteborg

Thomas har stuckit till fjälls med sina hundar och jag tar Missy och Squid och åker ner till Göteborg för att träffa familjen, gå till frisören och se något annat än snö. Förhoppningsvis är det bra förhållanden för hundträning också och vi kommer nog att ta några svängar förbi brukshundklubben. Shejpa har åkt till Karine, som ska tävla agility med henne på lördag. Jag önskar att jag kunde åka själv, men det blev lite väl bökigt med lång resa på vintervägar och svårt att få tag på boende. Karine ska ändå dit och hon känner både Shejpa och handlingssystemet. Shejpa och Karine har fått träna ihop en del och det ser fint ut. Väldigt spännande att sitta och vänta på resultat på lördag. Jag vet ju att de kan få det till och ta efterlängtade pinnar, men samtidigt ska man kanske inte förvänta sig allt för mycket, det är ju så mycket som kan gå tokigt när hund och handler inte är helt samkörda. På träning igår var Shejpa i storform. Hon körde mest med Karine, men jag tog ett varv med henne på den här banan och det kändes grymt bra!

Nu ska mitt svenska telefonnummer fungera igen, så vill man nå mig när jag är i Sverige kan man ringa 0704-163608.

4 svar på ”Till Göteborg

  1. Var på GMBK i veckan. Inte alls mycket snö men den närmsta apellplanen är tyvärr stängd under vintern. Fast den som ligger längre bort är fortfarande öppen liksom grusplanen med agilityhindren.
    Mvh Maria

  2. Du kan hitta ram på en av de där affärerna som ligger till hö om du kör från mölndal mot frölunda. vid västra djursjukhuset ung. där ligger en sån där typ Hornbach ellr liknande. Ring mig annars så skall jag kolla vad det heter…
    Jag har annars ram som ligger i en helt snöfri perfekt paddock i Kungälv om ni vill komma och träna! 🙂 Det är bara att komma! Fika och träning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.