TAGteach i skolan

Torun är inte bara en av våra duktiga tränarelever, hon är rektor också. Nu har hon infört TAGteach i skolan och idag var det ett reportage om det i tidningen Aftenposten. Läs här

Thomas sitter på nattåget mot Bergen (ska planera sin masteruppsats på Fjellanger hundskola) och jag åker till Kirkenes (kolla upp det på en karta svenskar, det är låååångt!) för en endagarskurs tidigt imorgon bitti. Vi har alltså lyckats dubbelboka oss, men snälla Therese ställer upp och passar hundarna under det dryga dygn som jag är borta. Får hoppas att de är snälla mot henne.

4 svar på ”TAGteach i skolan

  1. Ser du skal til Kirkenes. Helt siden jeg var med Anja på kurs i fjor sommer, har jeg hatt lyst å gå på kurs hos dere. Men vi bor så langt unna. Kan ikke du si i fra hvis en av dere skal holde kurs i Troms eller Finnmark, så kan jeg høre med arrangøren om de har plass ledig?

  2. Coolt med TAGteach i skolan där. Många skeptiska kommentarer till artikeln dock. Ska bli intressant om man får se någon slags utvärdering av resultatet sedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.