Ont i Shejpa

Vi har tränarutbildning i solen och det är riktigt härligt! Läs gärna i Sivs blogg om lite av det vi gjorde igår. På kvällen kom Laxmi och tittade igenom fyra av våra hundar. Glädjande nog var både Missy, Pavlov och Pax fräscha och friska. Laxmi tittade också på dem när de simmade i poolen och kom med tips och en plan för vidare träning. Det är härligt att ha en bassäng precis utanför huset. Har ni plats utomhus borde ni kolla in annonssidor på nätet och köpa en liknande bassäng (finns också i leksaksbutiker). Shejpa däremot, hade ont. Det syntes tydligt och jag blev lite ledsen över att jag inte hade upptäckt det själv. Hon reagerade starkt på tryck på muskel vid L6-L7, men vi kunde inte konstatera så mycket mer igår. Jag fick i uppgift att lägga värme på området 2×15 minuter om dagen och sedan kolla om hon fortfarande har ont om en vecka. Om hon har det får vi kolla upp henne på klinik. Stackars Shejpa. Ikväll åker jag till Bergen för fritt följ-kurs imorgon. Tur att Nina är kvar här och tar hand om mina hundar!

9 svar på ”Ont i Shejpa

  1. Var inte så ledsen på dig själv Fanny, hundar som vill jobba är mästare på att dölja svagheter och småont, det vet du ju egentligen.. Hoppas det är bra till nästa vecka!

  2. Hej Fanny, gillar din blogg… härliga bilder även om agilityn inte är min favorit så är det intressant läsning, tänkte höra mig för lite angående Shejpa som du nämnde i din blogg, att hon reagerat starkt på L6-L7 jag var nämligen hos rehab idag med Statuz eftersom jag ser väldigt få resultat av all simning vi gör… vi konstaterade då att han hade problem precis där du nämner att Shejpa reagerat… Anna Holmgren sa då att pga av detta i ryggen så kan han inte lägga muskler i benet där han behöver, vet du mer om L7s?? Är det vanligt på cocker och vad fick du mer för övningar?
    Jag blev tipsad om elektro terapi och Novafom, då man kan behandla hunden själv hemma… läs mer om Novafom på http://www.hundkuranten.se
    Pussa Shejpa på nosen, och hoppas allt löser sig… fy fan vad trist med dåliga hundar!

    Ett väldigt långt inlägg i din blogg… vänligen Emma Willblad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.