Nyheter

Jag känner att vi är lite dåliga på att göra reklam för våra nyheter. Kurserna fyller upp sig och varorna tar slut, men självklart ska alla ni som läser bloggen få en chans att få reda på vad som händer.

Hoppteknikkursen med Vappu Alatalo i slutet av februari blev ju tyvärr inställd på grund av snöovädret. Vi har bjudit in henne igen och vi kan vara säkra på att slippa snö den 12-13 juni. Läs mer här.

Valplägret i juni är fullt med valpar och unghundar vars ägare vill att de ska få bästa möjliga start på tävlingskarriären. På grund av det stora intresset har vi satt upp ett läger till för valpar mellan 2-12 månader. Den här gången blir det 3-5 augusti. Läs mer här.

Vårt sökläger i juni var också väldigt populärt, och vi har tagit in en extra instruktör, nämnligen Cecilie Køste, författare till boken ”Sök i teori och praktik”. Övriga instruktörer är Ulrika Norell och Lotta Könberg från Canis hundskola. Det finns alltså några platser till att kapa för er som är intresserade av bruksträning med hjälp av klickerprinciper. Läs mer här.

I april startar vi också en grundkurs för er som bor lite närmare. Det blir sju torsdagskväller under våren. Vi har också en helgkurs för er som är sugna på grundträning, det blir den 22-23 maj. Läs mer här.

Igår kom en ny laddning leksaker hit, med några nyheter som jag tror kan bli storsäljare! Kolla in shoppen nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.