Nu åker vi

Jag och Shejpa har varit kvar i Göteborg i veckan. Vi hade kurs på GMBK i helgen och Thomas åkte hem med resten av hundarna i måndags. Eftersom mitt flyg går från Landvetter har jag bott hos mina föräldrar och passat på att klippa mig, klippa Shejpa (tack Anna!), shoppa och hämta ut förlovningsringarna.

Flyget går 6.35 imorgon, så vi åker härifrån vid 4. Helt otroligt plågsamt tidigt, men jag får väl tid att sova över Atlanten sedan. Jag vet inte hur stor tillgång jag kommer att ha till internet under resan, men jag har i alla fall skaffat en ny laptop (impulsköp idag, skulle bara följa med mamma som köpte mobiltelefon) så att jag kan skriva, ladda in bilder etc. Förhoppningsvis kan jag blogga någon gång också. Thomas kollar min mail tills vidare och svarar i telefonerna.

På återseende!

23 svar på ”Nu åker vi

 1. Ha det så underbart härligt på resan. Vad kul att ni ska förlova er (antar att det är ni som ska ha ringarna…)
  Många kramar från oss

 2. Forlovelsesringer?? Dette var ny og spennede informasjon! GRATULERER SÅ MYE BEGGE TO! Vet dere når det blir bryllup?
  Dere kan bare glede dere…det er en stor begivenhet!

  God tur til Florida og hils solen…

 3. Åh nu har ni ju redan åkt men jag önskar er också en rikgtigt rolig och givande resa. Ser fram emot rapport under tiden eller när ni kommer hem.
  Kram
  Tina

 4. Yes!! Jag lyckades smuggla ut Shejpa i Amsterdam .. och trycka in en drever i buren istället. Gissar att du inte märkt någon skillnad än. 😉
  Hoppas du får det grymt nu! Hoppas på uppdateringar, spännande att läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.