Massage och TV

Jag har sällan tid att se på film eller TV, men någon gång i veckan vill jag massera igenom hundarna, och då blir det ett par timmar i soffan. Igår såg vi först på vallhundstävling från Skottland (Squid var besviken då hennes pappa Jim var med i tävlingen, men inte syntes i bild) och sedan på tredje avsnittet av Sherlock. Tänk vad häftigt att de visar TV-program med vallhundstävlingar i Storbritannien, med engagerade kommentatorer (visserligen på gaeliska, men det är textat till engelska) och intervjuer med de tävlande.

Jag gillar att massera hundarna minst en gång i veckan. Förutom att det förhoppningsvis hjälper dem att bli mjukare och smidigare i musklerna, så ger det mig också en möjlighet att ha koll på vad som händer med deras kroppar. Jag känner om de är stela någonstans, märker om de reagerar annorlunda mot förra veckan och får naturligtvis också koll på päls, hud och tassar. Jag är verkligen ingen expert på att massera, men tycker i alla fall att jag blir bättre och bättre på att känna, och förstå vad jag känner.

Massage och film

Efter en ganska intensiv träningshelg får hundarna vila resten av veckan. Nu åker jag till Polen för att hålla lydnadskurs. Visserligen bara två dagar, men det går ju dubbelt så mycket i restid. Fyra dygn totalt. Det är tur att det är kul att resa och träffa nya människor!

1 svar på ”Massage och TV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.