Kurser med Justine Davenport i juli

Vi är glada att kunna presentera fyra endagarskurser med Justine Davenport i juli. Justine kommer från Edmonton i Kanada och har representerat landet under de fyra senaste världsmästerskapen i agility. Hon är också uttagen till årets landslag med två hundar. Justine har vunnit 5 nationella mästerskap och vunnit en individuell agilityklass på VM. Justine tränar för Greg Derrett och Susan Garrett flera gånger om året och håller sig uppdaterad med det senaste. Hon är en enormt duktig handler och hundtränare och kombinerar det med att vara en trevlig och öppensinnad instruktör. Vill du ta dina kunskaper om handling (enligt Greg Derretts system) till nya nivåer eller bara lära sig grunderna? Hos oss har du en unik möjlighet att få med dig allt.

Lördag den 19 juli handlar det om grundträning. Den här kursen passar både för valpar och mer erfarna hundar som vill slipa på grunderna. Det handlar om torrhandling och övningar med ett hopphinder.

Pris: 1000 NOK per hund. 500 NOK för observatörer.

Lördag kväll + Söndag den 20 juli blir en introduktion till Greg Derretts handlingssystem. Hur går ett framförbyte till? Var ska det placeras? Vad är en serpentin och hur gör man den? Hur gör man ett bakombyte? När använder man motsatt arm? Vad är en Lead Out Pivot? Lördagkvällen ägnas åt teori. Deltagande hundar bör kunna hoppa enkla kombinationer utan problem.

Pris: 1350 NOK per hund. 750 NOK för observatörer. Endast teori lördag kväll: 350 NOK

Måndag den 21 juli ägnas åt bakombyten. Ett bra bakombyte är svårare än vad man kan tro och utan rätt teknik är det lätt att lära hunden saker vi inte vill ha. Justine går igenom bakombyten i många olika situationer och den här kursen passar de som har kommit lite längre och vill ha en utmaning.

Pris: 1000 NOK per hund. 500 NOK för observatörer.

Tisdag den 22 juli analyserar vi och springer banor och längre kombinationer. Deltagarna kan själva bidra med banor på förhand. Den här kursen passar för hundar som kan alla hinder och är vana vid banor.

Pris: 1000 NOK per hund. 500 NOK för observatörer.

Anmäl dig genom att maila mig på fanny@klickerklok.se
Uppge namn, adress, telefonnummer, epost och info om hunden. Glöm inte att skriva vilken/vilka kurser du vill vara med på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.