Kurs i Eskilstuna

Tipsar om en kurs jag ska hålla i Eskilstuna i juni. Den heter ”grundkurs för tävlingshunden” och är en av mina absoluta favoritkurser att hålla. Trots att det är basic nivå på övningarna tror jag att de flesta har något att hämta här. Fokus ligger på att utveckla bra belöningar, shapingfärdigheter, självkontroll och grundläggande färdigheter för tävlingshundar.

Läs mer här

Imorgon bitti åker jag till Kirkenes för att träna ett väldigt litet men kul gäng på två hundar och fyra människor. Jag var där i januri och nu är det dags igen. Det blir en väldigt intensiv dag imorgon, med resa på förmiddagen och kursande både eftermiddag och kväll. Tillbaka igen på fredag och då hoppas jag att husse har tagit hand om hundarna och städat huset så att vi kan ta emot Siv och Elin som kommer för att träna agility i helgen.

4 svar på ”Kurs i Eskilstuna

  1. Kikade på dina filmer, himla fint det ser ut med nosduttar osv.. Men har länge funderat som du har gått kurser o hållt kurser i agiltiy så undrar ja nu.. Varför tävlar du nästintill aldrig?? Möjligtvis i hoppklass då du kanske inte är klar i agility? Man blir ju bra nyfiken varför.!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.