I Eskilstuna

Jag och Missy är i Eskilstuna och håller kurs. Vi flög från Oslo till Arlanda igår och Missy var jätteduktig. Hon stod i lång och trång incheckningskö, blev klappad av flygplatspersonal och åt godbitar i buren. Jag är jätteglad över att jag har lyckats göra ett så bra jobb med värdeladdandet av buren så att hon faktiskt entusiastiskt leker burlekar i samma bur som hon precis har flygit i. Där var vi inte i höstas. Jag har med kycklinghalsar och fårskinnsbungee, det hjälper på humöret när hon är trött, varm och lite orolig. Idag har hon fått visa kamplek, burlekar, omvänt lockande, backande m.m. Det är ett jättetrevligt gäng med tre supertrevliga dobbisar, en charmig strävhårig vorsteh, en söt dvärgpudel och två glada golden. Det är varmt, men vi har chans att vara i skuggan, vilket hjälper massor. Jag och Missy gick en promenad efter kursen och gick lite vilse i skogen, så det blev långt. Jag ser fram emot morgondagen då vi ska jobba ännu mer med shejping.

Lite ledsamt är det eftersom Nina åker hem imorgon. Vi har haft det så bra med Nina som har hjälpt oss med hundar, träning och kurser på ett alldeles fantastiskt sätt. Jag hoppas att hon och Agera kommer tillbaka snart. Det kommer att bli en tråkig månad för mig, eftersom Nina åker hem och Thomas åker till Bergen. Jag blir ensam med hundarna och nu fick jag också reda på att det dröjer hela två veckor innan jag får min agilitybana 🙁

9 svar på ”I Eskilstuna

  1. Fortvil ikke – hjelpen er nærmere enn du tror! Si i fra hvis du har lyst på treningsforstyrrelser i form av bartetryne som ligger på rygg eller gjør som det passer, eller lyst til å komme til Østfolds dype skoger for badetur, trening, tur og vafler:-) Med eller uten pølser. Vi er alltid klare:-)

  2. Nina har en syster och sheltietik som saknar henne en hel del. Du får låna henne någon annan gång, nu är hon min nån månad iallafall:)

  3. Kalas att buren behåller sitt värde på det viset, men jag antar att du verkligen jobbar på det:-) Jag ser alltid en tydlig nedgång i värdeladdningen så fort jag har varit tvungen att använda den för ”förvaring” dvs med stängd dörr, en längre stund. Men med envetet fortsatt burlekande torde väl den bieffekten bli mildare och mildare ?

  4. Tack för en mycket rolig och givande helg, helt slut i huvudet är jag nu. När hjärnan har återfått förmågan att tänka klart ska vi ta tag i våra grunder!!! Ska ge mig katten på att få i gång Yoga i shejpandet mm!!! Ha det!

  5. Tack för en jättebra och rolig helg! Du har givit mig och Selma massor att tänka på! Mitt nya mål är att Selma ska bli så bra på att komma in med leksaker att hon till och med ska komma med bitkudden (å det är INTE lätt)! Buren är också en toppenövning som jag kommer ha stor nytta av. Till nästa kurs så ska vi se till att grunderna sitter!

    Hoppas ni får en varm och skön sommar!

    Maja & Dobermann-Selma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.