6 svar på ”Flynnfilm

 1. Hej!

  Tack för dina kommentarer i min blogg. Tycker nog att de definitioner på extinktion respektive negativ bestraffning är väldigt snarlika. Det vore roligt om du utvecklade det.

  Hälsningar Ninnie

 2. Hej!
  Alltid roligt att läsa i den blogg. Skoj att se att du håller på med vallning. Skulle du inte kunna skriva lite om hur du går tillväga och dina tankar kring inlärningen av vallningen.Vad prioriterar du? Vad lär du in först etc.

  Anser du att hunden ska vara heltänd nästintill hetsig i början av vallningen och därmed visa stort intresse för fåren som man sedan får ”jobba bort” eller bör man jobba från att hunden är lugn i början men med lite mindre intresse för fåren som sedan växer sig till ett större intresse och fokus på fåren? Det är så svårt att hitta vettigt vallningsfolk utan piskor och flärpar;)så det skulle vara skoj att höra dina tankegångar och hur du tränar.

 3. Jennica: Vi er nybegynnere på vallning. Men jeg kan si at foretrekker ditt nederste alternativ med ambisjonen om en lugn og konsentrert hund hele veien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.