Ett härligt missförstånd!

Igår flög jag till Arlanda. Från Göteborg. Eva hade missuppfattat och trodde att jag bodde i Göteborg och jag hade inte kollat på flygbiljetten tillräckligt noga, bara noterat tiden. Igår dubbelkollade jag och upptäckte att flyget gick från Göteborg! Jag fick packa snabbt och slänga mig i bilen för att köra till Landvetter. Snacka om att jag är glad över det missförståndet!

Kursen idag har varit kul! Det är härligt att kunna vara inomhus. Alla hundar förrutom en är under ett år gamla, så det blir mycket grundträning. Det tycker jag är jätteroligt och jag ser fram emot imorgon. Både till kursen och till att få träffa valparna igen!

5 svar på ”Ett härligt missförstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.