Bloggtorka

Jag är inte speciellt duktig på att blogga just nu. Det känns aldrig som att jag har något tillräckligt intressant att skriva om. Dessutom är det väldigt hektiskt just nu och kommer nog fortsätta så hela sommaren. Just nu befinner Shejpa och jag oss 650 mil och 8 tidzoner ifrån resten av flocken. Vi är i Edmonton, Kanada hos vår vän Justine för att hålla kurs och tävla. Flygresan i söndags var lång, men gick bra. Shejpa är alltid lika trevlig att resa med: avslappnad, glad och lättsam. Igår tog vi det mest lugnt, en joggingtur och sedan fick Shejpa en professionell massage. Idag har vi gått på långpromenad i skogen och hört prärievargen skälla. Ikväll ska jag hålla någon slags shapingkurs i fem timmar, för 20 deltagare, utomhus. Det kan bli en utmaning. Imorgon ska jag hålla handlingskurs på dubbelboxnivå, det ska bli kul.

På torsdag kör vi 5 timmar söderut, till Lethbridge nära gränsen till USA. Där ska vi tävla på de ”Regionals”, där man samlar poäng för att kvalificera sig till de kanadensiska mästerskapen i augusti. Det ska bli kul, men det verkar som att det blir väldigt varmt. Dessutom ska Shejpa hoppa 55 cm (22″), vilket är lite tufft för henne, men det blir en bra erfarenhet i alla fall och väldigt kul att se hur det går till på tävling här 🙂 Det blir steeplechase (ingår inte i regionals, men har en egen final på söndagen), agilityklass, hoppklass (utan slalom) och gamblers (ingen risk att vi vinner där…).

I nästa vecka ska jag ha två dagar med mer avancerad handling här i Edmonton och sedan åker vi hem igen på torsdag. På fredag kommer vi hem och sedan börjar flera veckor med läger och kurser på hemmaplan, innan vi åker iväg för att tävla i ett par veckor 😀 Jag börjar längta till hösten faktiskt, då vi kanske hinner ta det lite lugnt och njuta i det nya huset. Så om jag inte bloggar så mycket så vet ni varför. Det ryktas dock att Thomas är på gång med ett inlägg om inlärning av rutan, det ser jag fram emot!

7 svar på ”Bloggtorka

 1. :O som om det där inte vore nog att skriva om 😀

  Ser fram mot rut-inlärningsinlägget. Håller på och funderar på inlärningsmetoder till lilltösen, allt från musmatta till snören på konerna att hoppa över till Pi’s pvc-rör och en hel del däremellan 😛

 2. Hej,
  här kommer ett litet tassavtryck!
  Gud va kul att du skulle till Lethbridge! Där hängde jag en hel del när jag bodde i Kanada.. Gick på warner hockey school, det var verkligen nära gränsen!

  Hoppas det gick bra!

  Hälsningar Chris och pinnarna
  (jobbar med Jessica och Luna)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.