Best in Show…

Jag har lite svårt att hitta inspiration för bloggandet just nu, ställer allt högre krav på kvaliteten på inläggen och då blir det tyvärr inte så många som jag skulle önska. Men jag tänkte dela med mig av en länk idag. Hur tusan tänker man när man ger ut det här? Någon som kommer att köpa singeln på Stora Stockholm?

”The 1st Dogshow Anthem Ever Made” av och med XLNT MARC.

15 svar på ”Best in Show…

  1. Ha, ha vad kul ;0) Ja, vad gör man inte för att tjäna en extra slant på utställningarna.
    Tack själv för ett jättebra år, har fått med mig en massa i ”ryggsäcken” att använda i lydnaden!

  2. Nej men Fanny, nu får du vidga dina vyer! Det här var ju precis vad du skrev om i ditt förra inlägg -hitta musik som påminner dig om ditt mål! Jag tror säkert flera av utställarna ligger och mediterar till denna låt och visualiserar BIS-vinsten! 🙂

    F.ö. gjorde jag missen att SE videon till Stand up for the champions… My… det var inte nyttigt… Texten funkar men videon… inte något mål för en tjej inte! Cheerleaders…

  3. Ha ha ha …. Jag Dör!!!! Jag bokstavligen Dör!!! Ho ho ho… Jag och fläskkorven Doris ligger och mediterar till denna låt och visualiserar BIS-vinsten! 😉 Ha ha

  4. Förstår verkligen inte vad som är hemskt eller pinsamt med denna låten? Jag såg framträdandet som han hade med låten före BIS-finalen på HUND2009 och det var alldeles förtrollande och helt underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.