Åter i Sverige

Nu är vi tillbaka på svensk mark igen! Resan hem gick sådär. Bromsarna på bilen tog slut och fick bytas i Rostock för 1200 euro… Som tur fick jag i alla fall snabb hjälp och kunde ta färjan till Danmark på eftermiddagen. Sent på kvällen kom jag fram till Marie utanför Laholm där jag äntligen fick hälsa på valparna! Snart fyra veckor gamla är de, och alldeles underbara. Nu måste jag bara bestämma mig för ett bra namn. Jag hade ju funderat på tiknamn länge och äntligen lyckats bestämma mig för ett som kändes riktigt bra. Och så föddes det bara hanar…

1743608_10152263860012456_905170121_n

Visst är han söt! Vi sov över hos Marie och åkte vidare på förmiddagen. Efter mycke tid i bilen var vi sugna på att sträcka på benen, så det blev en härlig sväng i Åkulla bokskogar.

1970588_10152264241977456_334483002_n

Sedan åkte vi vidare till mina föräldrar i Åsa och konstaterade att stränderna i Sverige kan vara helt okej de också 🙂 Imorgon åker jag hem! Tyvärr är inte Thomas hemma och vi kommer inte att träffas så mycket de kommande veckorna. Han pendlar mycket till Norge för både studier och arbete just nu. Tur att jag har snälla vänner som hjälper till med både praktiska saker (lamning…) och sällskap.

asabeach

Träningsmässigt har det av naturliga skäl inte blivit så mycket de senaste dagarna. 10 minuter lydnad för Squid medan vi väntade på färjan igår. Det blev i alla fall miljö- och störningsträning. När vi kommer hem får vi utvärdera det vi har gjort i Italien, och skapa nya planer för träningen under mars och april.

2 svar på ”Åter i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.