@#%§€%#”@

Måndag och tisdag var jag och Missy i Boden och höll kurs för ett duktigt och trevligt gäng! Bodens brukshundklubb var riktigt imponerande, med fin klubbstuga och stora planer. Tänk om det fanns mer sådant i Norge. Efter fyra dagar med kurs och mycket resande var jag väldigt trött när jag klev på planet mot Stockholm. I Stockholm var tanken att jag skulle byta till ett plan mot Oslo, men när jag kom dit fanns inte min flight med på några skärmar. Efter att ha stått i kö en stund fick jag reda på att de hade ändrat tiden på mitt flyg och att jag hade missat det planet. Och det gick inga fler flyg med det bolaget igår kväll. Jag provade med SAS också och var beredd på att köpa en svindyr businessbiljett bara för att få komma hem. Men i sista stund fick jag reda på att jag inte fick med mig hunden på planet, så då var det helt plötsligt omöjligt att komma hem den kvällen.

Nu var jag trött, hungrig och kissnödig (kom inte ens in på toa med den stora buren och all packningen). Försökte få tag på lite vänner i Stockholm, men få svarade. Försökte ta in på hotell, men fick till svar att det kanske fanns något ledigt rum i Uppsala om jag hade tur. Alla hotell i närheten var fullbelagda. Till slut fick jag tag på Mija och kunde ta en taxi hem till henne i Solna. Där fick jag mat och sömn och såg sista halvlek av fotbollen. Thomas fick bokat ett flyg som gick morgonen efter. Väl på flygplatsen imorse höll vi på att missa det flyget också, incheckningsköerna var superlånga och rörde sig knappt en milimeter på en halvtimma. Som tur var fick jag checkat in i sista sekund (lämnade Missy ungefär en kvart innan planet gick) och kom hem mitt på dagen. Resten av dagen har jag mest ägnat åt att sova, men imorgon får det bli ändring och mer träning för hundarna!

10 svar på ”@#%§€%#”@

 1. Vilken trist avslutning på resan. Underligt att de kan ändra tiden sådär, inte precis serviceinriktat.
  Hoppas att du ändå kan tänka dig att komma tillbaka någon gång =)

 2. Men vilken jobbig resa! :S
  Tack för en trevlig och väldigt nyttig kurs!!
  Kan tillägga att jag försöker köra med tipset angående att gå i kopplet utan att dra. Det fungerar super på Tiia! Nu slipper jag alla andra sätt som vi provat; stanna, backa bak ett par steg, vända och gå åt andra hållet, säga åt henne att sluta dra och alla delar… Numera KAN jag faktiskt gå en promenad (med henne kopplad) utan att bli rasande! *s*

 3. Men uh så jobbigt att du inte kom med planet! Skönt att det löste sig tillslut iallafall. Tack för en superbra kurs!

  Ta hand om er

 4. Jag vill också veta koppeltipset!
  Älva kan gå fint när hon är någorlunda lugn, och det händer ju inte alltför ofta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.