Två dagar kvar

I söndags hälsade jag på Wilco och hans bröder igen. Jag var faktiskt ganska nervös inför besöket. Inte för att jag inte trodde att jag skulle gilla honom – det var jag rätt så säker på. Snarare nervös för att han inte skulle gilla mig. Vi väljer ju valp, men de har ingen möjlighet att välja oss. Wilco verkade tycka att jag var rätt okej. Han slappnade av och somnade i min famn. Han verkar vara en av de lite lugnare i kullen, gillar mat och sömn. Perfekt, tycker jag! Nu är det bara två dagar kvar tills han kommer hem.

Wilco 7 veckor

Jag har funderat lite på vad som är det perfekta valpgodiset i början. Det ska ju vara mjukt, lätthanterligt, nyttigt och gott. Gärna lite varierat också, så att det inte blir för mycket av något. Har du några tips? Det bästa jag kommer på är kokt hjärta, så jag får nog ge mig ut på hjärtjakt och dra igång ett storkok i helgen.

9 svar på ”Två dagar kvar

  1. Vi lät Minka smaka kycklinghjärta häromdagen och ögonen poppade nästan ut 😀 Kokt och delat i pyttesmå bitar som ändå var så stora att hon tog god tid på sig… Tar nog ett tag innan det går att träna det lilla pyret.

    Hon har åxå fått smaka tonfisk, det var åxå gott, fast inte som hjärtat.

    • Lever är gott godis, men man vill inte ge för mycket till en valp. Därför tänker jag att hjärta är bättre. Men man kan ju blanda ut med lite lever, så länge det inte blir några stora mängder.

  2. Koka kycklinglår tills köttet lossnar från benen, pilla av köttet med händerna så att du har koll på att inga små benbitar kommer med och så dela i småbitar med kniv när det svalnat!

  3. Jag köpte nyss frystorkat vildsvinskött godis från Orijen det var lätt att dela, mjukt och väldigt populärt 😛 Fördelar att det inte luktar så mycket eller kladdar.

  4. Om man är lat, som jag oftast är, så köper jag Planet Pet godis. Finns lite olika varianter men många är mjuka och lätta att dela och inga tillsatser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.