Tränarutbildningar 2009

Nu är vi klara med planeringen inför tränarutbildningarna nästa år. Det blir delvis ett nytt koncept. Vi kallar dem fortfarande för steg 1 och 2, i brist på bättre förslag. Det handlar dock om fristående utbildningar med lite olika inriktning. Tränarutbildningens första steg går över 4 helger och är till för dig som vill lära dig mer om vårt sätt att klickerträna och bli en bättre hundtränare generellt. Fokus ligger på att utveckla dig som hundtränare och att få din hund att bli en effektiv inlärningsmaskin – samtidigt som ni kommer ha jättekul ihop. Klicka här för att läsa mer om den.

Tränarutbildningen som vi kallar för steg 2 är för dig som har höga ambitioner och en hel del erfarenhet av klickerträning och hund sedan tidigare. Här sätter vi dina egna målsättningar i fokus och jobbar tillsammans under året för att nå målen och utveckla er som ekipage, oavsett om fokus ligger på lydnad, agility, bruks, jakt eller något annat. Vi fokuserar på dina mål, men lägger också in utmaningar och övningar som ökar dina och hundens färdigheter under året. Dina kurskamrater kommer förmodligen att vara några av Nordens bästa och mest engagerade klickertränare. I år har vi haft ett fantastiskt gäng och det finns all anledning att tro att det blir minst lika bra nästa år. Den här utbildningen går under 12 dagar (4 helger + 4 dagar i juli). Läs mer om den här.

Våra tränarutbildningar är inga instruktörsutbildningar. De är till för att utveckla dina tränarfärdigheter och vi undervisar inte i pedagogik. Vi är dock övertygade om att det bästa sättet att bli en bättre instruktör är att träna mycket hund själv (gärna med hjälp av en bra instruktör) och hjälpa och observera andra som tränar. Ett år hos oss kommer garanterat att göra dig till en bättre instruktör och ge dig värdefulla kontakter.

9 svar på ”Tränarutbildningar 2009

 1. Jag har som bestämd målsättning att gå steg 2 nästa år i alla fall, vart jag ska göra av den lilla skrikande bebisen är ett problem som får lösas då. 😉

 2. Eftersom ni inte har ngn gästbok frågar jag i bloggen 🙂 Jag har för mig att du tidigare skrivit en liten rad om shejping, skulle vara jättekul att läsa om detta igen!
  Mvh
  Johanna

 3. HAR DERE GIFTET DERE??? GRATULERER så masse fra alle oss! Har forresten sendt mail om at Kruttings vil være med på trinn 2, hvis vi får lov 🙂

 4. Stort grattis till giftermålet! Ni är så fina tillsammans och kommer få ett långt och lyckligt liv. Det är jag övertygad om!
  Kram till er båda!
  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.