Stockholmsmässan 2016-12-03

Squid Agilityklass 3

Squid hade varit inne i hallen ganska länge, och jag hade med en bur som hon kunde sitta i under banvandring och liknande. Tyvärr fanns det ingen lugn plats att ställa buren, och hon blev ganska upprörd av att vara där. Kändes ändå som vanligt när jag värmde upp (och vi värmde upp länge), men exploderade totalt när det var dags för loppet. Hon gjorde ungefär alla fel man kan tänka sig (men kontaktfälten var fina!). Kämpade ändå igenom banan trots 100 diskningar, för att jag ville prova handlingsval och liknande för Epic.

Epic Agilityklass 3

Vis av misstaget med Squid kom Epic in i hallen när det bara var några hundar kvar till vår tur, så jag lyckades inte få loppet filmat. Han rev hinder 3. Jag tog upp det och gjorde om. Han rev igen. Tog upp det och gjorde om. Han rev inte och vi sprang ut till leksaken och han bet mig i handen.

Squid Hoppklass 3

Kortare tid i hallen och lite sträng röst innan loppet gjorde att Squid gick som en dröm! Tyvärr lyckades vi diska oss på slutet när hon gick runt ett hinder. Skulle ha threadlat, eftersom hon ofta går runt hinder hon inte ska. Tänkte inte på det eftersom hon kom från slalom antar jag.

Epic Hoppklass 3

Epic rev hinder 2, men jag hörde det inte förrän han gick i tunneln och då kändes det för sent att göra något åt det. Man ser på filmen att bommen studsar på ett intressant sätt och inte låter förrän långt efter att den fallit. Dumt. Gick superbra med resten fram till slalom, där han missade andra porten. Sedan var jag slarvig på slutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.