Sökläger, agilityläger, lydnadsläger, hoppteknik…

Japp. Vi har lagt ut flera nya kurser och läger på hemsidan. I juni har vi till exempel bjudit in Ulrika Norell och Lotta Könberg från Canis hundskola som instruktörer på ett sökläger. I juli håller vi både agility- och lydnadsläger samt en helgkurs i handling och redan i februari kommer Vappu Alatalo och håller hoppteknikkurs för oss. Förra året fylldes platserna på sommarlägren upp fort och vi gissar dessutom att söklägret kommer att vara populärt, så skynda dig med din anmälan!

Idag är det min födelsedag och vi är tillbaka hemma efter en sväng till Göteborg. Dagen har varit lugn med lite inomhusträning och lite vallning. Det är några dagar kvar av året och för egen del innebär det mycket tankar kring hur året har varit och vad vi ska fokusera på under nästa år. En sak är säker – jag ska försöka bli bättre på att skriva i bloggen under nästa år.


Shejpa och Squid väntar på att få träna

6 svar på ”Sökläger, agilityläger, lydnadsläger, hoppteknik…

  1. Det gleder meg veldig at et av målene dine er å skrive enda mer i bloggen! 😀 Den er noe av det som har inspirert meg mest i året som har gått!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.