Shapingkurs Online

Vi älskar våra onlinekurser! Det är så roligt att få följa ekipage från hela världen (vi har också onlinekurser på engelska på fannygott.com) och att kunna hjälpa till i varje steg på vägen. Det kanske låter konstigt, men på många sätt upplever jag att man nästan lär känna ekipagen bättre genom den här kursformen än vad man gör på vanliga kurser. Förmodligen beror det på att vi får chansen att se hur träningen ser ut på hemmaplan. Vad som händer när det inte står en instruktör och andra kursdeltagare bredvid. Det är i alla fall jätteskoj och vi ser fram emot nästa kurs: Shapingkurs online!

Passa på att utveckla dina och din hunds shapingfärdigheter. Nu kommer den mörka och kalla tiden på året, och då är shaping av tricks och detaljer ett suveränt sätt att aktivera hunden inomhus. Du kommer att få hjälp med de utmaningar du stöter på i shapingträningen och vi kommer att hjälpa och vägleda dig genom hela processen. Varje lektion utgår ifrån en del av boken, och kursen fungerar därför också som en studiecirkel där du kan diskutera och ställa frågor om innehållet. Vi ger förslag på beteenden att träna in, men du väljer själv vad du vill träna på under kursen, så att du får jobbat med det du behöver. Som deltagare med hund kan du skicka in obegränsat med filmer på dina träningspass (så länge du håller dem så korta som vi uppmuntrar till i boken!), för att få feedback och hjälp att komma vidare.

Du kan läsa mer och anmäla dig här.

P.S. En del har haft problem med att anmäla sig via formuläret. Om du har det kan du maila thomas@klickerklok.se med dina uppgifter istället.

2 svar på ”Shapingkurs Online

  1. Tänkte shejpa hästen. Han har bara gjort pyttelite ännu med nostarget och backaträning till target. Tror du en häst kan vara med? Är du inte hästtjej Fanny? Tycker det här online-konceptet verkar kul!

    • Det låter jätteroligt med en häst! Både Thomas och jag har viss erfarenhet med hästar, men väldigt lite när det gäller belöningsträning/shaping av häst. Men vi försöker gärna hjälpa er om ni vill vara med. Låter väldigt spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.