Ny Shapingkurs Online

Nu startar vi en ny shapingkurs online baserad på vår bok Shaping. Kursen startar den 3 april och innehåller 6 lektioner. Vi ger förslag på vad du kan jobba med, men valet är ditt! En väldigt individanpassad kurs för dig som vill bli bättre på shaping. Här kommer några åsikter från förra omgången:

Boken är helt fantastiskt välskriven och pedagogisk och shapingkursen var den bästa kursen jag gått någonsin

Åsa Lundberg

Ni ger jättebra återkoppling båda två, det är inspirerande, och era filmer har varit kalasbra. Blir säkert fler sådana kurser igen!

Lena Gunnarsson

Det har varit jättekul att vara observatör på denna kursen och vi har sett & lärt oss massor, av alla duktiga hundar ÄR Verkligen glatt imponerad av er online kurs Sååå kul och givande, visste ju inte alls vad jag gav mej in i Boken är noga läst från pärm till pärm och poletten har ramlat ner förståelsen för shaping har infunnit sig å va kul de blir då.

Madelaine Eriksson

Tusind tak for et fantastisk kursus. Jeg har lært super meget og er glad for at kunne fortsætte på grundkursus.

Mette Hein

Jeg har deltatt på flere online kurs og dette har desidert vært det beste så langt. Jeg tror det at vi hadde boka til å støtte oss på er en av årsakene. En annen årsak, syns jeg, til at det ble så bra for min del, er at det ble lagt opp til diskusjon og at vi skulle ”tenke selv” på generell trening og ikke bare på spesifikke øvelser.

Monica Hauan

Läs mer och anmäl dig här

4 svar på ”Ny Shapingkurs Online

  1. Hej. Eftersom ni troligen har kontakter, och därför kan kombinera både era och andras info med andra som vallar skulle det vara intressant med onlinekurs i vallning grunder för olika djurslag samt variationer med att arbeta med vallhundar som collie, kelpie och herdehundar som schäfer och Berger picard. liter om mellantingetmalleskulle säkert locka deltagare.det skulle va bra med fortsättningskurs och specialisering. Det kan va bra med mindre kurser för att de trol då kan bli tillgängliga snart samt att det trol då är fler som tar en kurs om de inte betalart för annat än va de vill lära sig. Litr om hur man hanterar valpar för att skapa bra grundförutsättningar är en fortsättningskurs som efterfrågas. Det finns en som har utvecklat ett program för herdehundar i Norge, som den världsledandekirschental rekommenderar som ni trol kan hittamed era kontakter.

    • Hej Cecilia!
      Vi har ingen erfarenhet, och inte heller några direkta kontakter, när det gäller vallning med andra raser än border collie. Där tror jag att det är bättre att gå direkt till de som jobbar med sådana raser. På border collie-sidan tror jag att lite onlinekurser faktiskt är på gång på olika håll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.