Nya kurser

Vi har några nya kurser på planen inför nästa år. Du hittar alla kurser här.

Hoppteknik den 28-29 januari. Ge din unga hund en god grund, eller bygg upp din tävlingshund inför säsongen. Under den här kursen går vi igenom grundläggande hoppteknikövningar och utvärderar varje hunds individuella behov. Vi ger tips om hur du ska fortsätta träningen hemma, så att du kan utveckla din hund ytterligare.

Grundkurs för tävlingshunden den 25-26 februari. Den här kursen ger dig massor med verktyg inför en framtida tävlingskarriär. Vi jobbar på lekutveckling, shaping, självkontroll, grundläggande lydnadsfärdigheter, engagemang etc. En utmärkt kurs för dig som vill få en inblick i vårt träningssätt och utveckla din hund till en fantastisk träningskompis.

Missa inte heller chansen att gå kurs i Running Contacts. Det blir perfekt att sätta igång med de grundläggande övningarna under vintern, för att sedan gå vidare till en riktig balansbom när våren kommer.

Så här liten och söt var Epic strax innan jul förra året. 

5 svar på ”Nya kurser

  1. Skulle ”grundkurs för tävlingshunden” vara ett alternativ till valplägren ni håller i? Valpen kommer i så fall vara 3 mån under kursen och tränas såklart mot tävling.

  2. Jag går ju grundkursen online, men den är väl inte tävlingsinriktad ?
    Är det ”onödigt” att gå denna grundkurs också ?

    • Jo, grundkursen online är också tävlingsinriktad. Eller, rättare sagt, den lägger grunder för träning inför tävling. IRL-kursen har ganska likt innehåll, men samtidigt blir det ju väldigt annorlunda när det är IRL istället för på internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.