Kurstips!

Vi är mitt uppe i kurs med Maria Hagström, andra kursdagen börjar om en halvtimma. Som tur är har vi kunnat hyra AH-hallen i Karlskoga och får därmed plusgrader och konstgräs till träningen. Perfekt! Jag hoppas att jag kan återkomma ikväll med lite film och nya idéer i bloggen. Tills dess tänkte jag tipsa om lite kurser som ni kanske har missat:

Den 20-21 februari kommer Vappu Alatalo hit och håller kurs i hoppteknik. Framför allt bjuder jag in henne eftersom jag vill jobba med mina egna hundar och komma vidare med små detaljer som jag tycker kan bli bättre på tävlingsbanorna (Shejpa) eller i grunderna (Squid). Men självklart finns det plats för några till, så skynda er att anmäla er om ni också vill jobba med hoppteknik en helg. Det finns så mycket mer att lära både oss och hundarna! Läs mer om kursen här.

I början av sommaren har jag planerat in ett valpläger. Den 8-10 juni är du välkommen om du har en valp eller unghund (upp till 12 månader) och vill få hjälp att utveckla din valp till en trevlig träningskamrat och familjemedlem. Vi jobbar med belöningsutveckling, grundträning och vardagslydnad, men framför allt försöker vi att se varje individs speciella behov och komma med förslag på vad du behöver jobba på med just din valp, för att du ska få den hund du vill ha i träning och vardag. Läs mer om kursen här.

Och om du har valp och inte vill vänta till sommaren så har bästa Anna i Stallarholmen planerat in en kanonkurs för blivande stjärnor i vår. Investera i kurs för din valp, det kommer du aldrig att ångra! Valptiden kommer tyvärr aldrig tillbaka. Läs mer om Annas kurs här.

3 svar på ”Kurstips!

  1. Maria: Lägret hålls hos oss i Fjugesta. Det går bra att sätta upp husvagn eller tält här, annars finns det flera boenden i närheten: lekeberg.se/turism/overnattning.asp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.