Hoppteknik

Lär dig grunderna och lägg en plan för vårens träning, eller introducera unghunden för hoppande på ett klokt sätt. Endagarskurs den 28 mars. På grund av fint väder, lågt deltagarantal och framför allt Covid-19 så har jag bestämt mig för att vi kör kursen utomhus hemma hos mig istället för i inomhushall. Det innebär att ni inte behöver ta i något annat än i era egna hundar och grejer – jag sätter upp alla övningar så att vi inte behöver ta i samma saker. Vi är utomhus och håller avstånd till varandra.

Vi går igenom grundläggande hoppteknikövningar och anpassar övningarna så att de passar så bra som möjligt för de deltagande hundarna. Om du redan har varit med på hoppteknikkurs med mig kan den här dagen fungera som fortsättning.

Hopphinder i olika former är de absolut vanligaste hindren på agilitybanan, samtidigt är det dem som vi ofta lägger minst tid på att träna. Hoppteknikträning kan göra att din hund river färre hinder, men fördelarna med att jobba med hoppteknik är mycket mer än så. Genom hoppteknikövningarna lär sig hunden bland annat att hoppa på ett effektivt och skonsamt sätt, att svänga tight, att bedöma avstånd och lägga in korrekt antal steg mellan hinder. Hoppteknikträningen ger hunden självförtroende och kraft i steget. Vi pratar också om fysisk träning för agilityhunden. Kursen passar både för nybörjare och för hundar som redan tävlar i agility. Från 6 månader.

Kursen hålls den 28 mars 2020 hemma hos oss i Fjugesta utanför Örebro. Tid 12-17 (liten grupp). Instruktör är Fanny Gott.

Pris med hund 1500 SEK inkl moms
Pris för observatör 500 SEK (det här är en kurs som passar väldigt bra för observatörer!)

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande

  1 thought on “Hoppteknik

  1. Pingback: Agilitykurser i april och maj | klickerklok.se

  Comments are closed.