Huset

Thomas var i Fjugesta en sväng i fredags och tog lite bilder på huset vi har köpt. Vi flyttar i början av augusti. Tyvärr inga interiörbilder, men så här ser huset ut utifrån:


Vinterträdgården


Lilla appellplanen bakom gästhus och garage.


Det här blir stora appellplanen. Vita delen av uthuset blir kanske teorilokal.


Lite trädgård. Robotgräsklippare på laddning (förhandlingar om dem just nu…)


Uppfarten

29 svar på ”Huset

 1. Drömställe! Jag ser framför mig hur era hundar trycker nosarna mot glaset i vinterträdgården. Då får ni att få lov att anställa fönsterputsare. Kommer ni att bli medlemmar i någon brukshundsklubb i närheten?

 2. Hehe, men den vinterhagen så vil dere nok trenge robotvinduspusser fremfor robotgressklipper! 😉 Herlig sted, det skulle vært nærmere Tromsø!

 3. Ser perfekt ut! Uppskattar också att ni flyttar mer centralt (=ur min synvinkel) 🙂 Vill så gärna gå kurs i höst då lilla Lovis har sina vaccinationer i ordning för Sverige.

 4. Grattis med nytt eget hus.Håper det etter hvert blir mulighet til å gå kurs der også.
  Takk for gratulasjonen etter Ekeberg,og jammen hjelper det ågå kurs og trene. To starter i kl.1 og vunnet klassen begge ganger helt uten lyd så jett om jeg er fornøyd. KL.2 blir neste mål.

 5. hejsan! jag brukar läsa på din hemsida då å då nu var det ett tag sedan. vilket fint hus ni har köpt 🙂 vad roligt att ni ska flytta till närke 🙂 själv bor jag i kumla..inte så långt från fjugesta. Kommer du hålla kurser här? lycka till med flytten och grattis till ert nya hus
  mvh bibbi å hunden indra

 6. Hej!
  Det här är första gången jag läser din blogg, och jag kan med lätthet säga att jag kommer tillbaka! Är det sant att huset ligger i Örebro? En kompis sa nämligen att ni ska flytta dit! Det är ju superkul, jag bor i Linköping och har hört mycket om dig och dina hundar! Kommer du bara ha kurser eller kommer det vara lite helger eller så också, tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.