Agility Valp/Grund Online

Äntligen kan jag presentera en valpkurs för dig som vill satsa på agility i framtiden. Den här kursen passar för valpar i alla åldrar och så klart även för äldre hundar som behöver lära sig det grundläggande inför agilityträning. Du behöver inga agilityhinder för att vara med – här lär vi istället det grundläggande inför hinderinlärningen och många andra övningar som är bra att ha med sig.

Kursen går i en stängd Facebookgrupp där du får tillgång till alla övningar direkt. Du jobbar på din egen nivå med de övningar som passar just dig och din valp. Jag hjälper dig att planera och strukturera så att du får rätt balans i träningen. Vi går bland annat igenom

 • Belöningsutveckling
 • Fart, engagemang och självständighet
 • Shapinggrunder
 • Kroppskontroll och tricks
 • Target för running contacts
 • Grunder för gungbrädan
 • Stationsbeteende och vänta på sin tur
 • Följsamhet och handlingsgrunder
 • Stadga och starter
 • Ordförståelse
 • Inlärning av tighta svängar

Den här kursen kan du starta den första i varje månad. Kursen löper under tre månader, men möjlighet till förlängning.

Pris deltagare: 3000 SEK för tre månader. Efter det 750 kr/månad om du vill fortsätta längre. Som deltagare får du lägga ut obegränsat med filmer på egen träning och får snabb och konkret feedback. Du får också hjälp att strukturera träningen så att den passar just din valps utveckling och personlighet. Du behöver kunna filma din träning (till exempel med smartphone), redigera filmen och lägga upp den på YouTube.

Pris observatör: 1500 SEK för tre månader. Som observatör har du tillgång till allt material och kan se vad deltagare med hund gör och vilken feedback de får. Du får gärna ställa allmänna frågor om innehållet i kursen – alltså frågor som handlar om övningarna, men inte om egen hund.

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande

  21 thoughts on “Agility Valp/Grund Online

  1. Får man som observatör tillgång till all information och hur lång tid efter avslutad kurs kan man se allt material? Vet inte riktigt när det blir valp ännu 🙂

   • Ja, vi brukar låta informationen ligga kvar länge (har hittills inte tagit bort någonting under de år vi haft onlinekurser faktiskt). Det som händer efter typ 9-12 månader är att vi rensar lite i menyn så att det inte blir så fullt med lektioner där. Om man sparar länkarna till lektionerna kan man dock hitta tillbaka till dem långt senare än så.

  2. Är lektionerna en viss tid framför datorn eller är det bara datum då du publicerar nytt material?
   Hälsningar Mimmi 🙂

  3. Hej!
   Jag har redan påbörjat en del grunder i tricks, klossträning och lek med min valp (4 mån vid kursstart), men känner ändå att det skulle vara skönt att gå denna kurs och ha en tydligare plan att följa. Går det att få lite individuella utmaningar om vi redan lärt oss en del av läxorna?

  4. Hej! Jag skulle så gärna vilja gå denna kursen med min valp som blir 3månader i slutet på november. Kommer det bli en till efter att denna är slut? ☺️

  5. Hej!

   Behöver man ha tillgång till hinder?
   Har tyvärr inte det, annars är jag intresserad att börja med agility med min 8,5 månaders valp.
   Är intresserad av kroppskontroll, kommer det att komma upp några tips om detta även i denna kurs (skulle inte villa ta andra kursen bara för den delen av träningen)?

   • Hej Helena! Du behöver inte ha tillgång till hinder för att gå den här kursen. Det är några övningar med som man kan göra med hinder (typ prova på hoppteknik), men det är bara en liten, liten del. Kroppskontroll däremot är det en hel del av, så det låter som att den här kursen passar bra för er!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.