Agility Valp/Grund Online

Många har efterlyst en grundkurs online i agility för valpar och hundar med planer om agilitykarriär. Därför startar vi nu en onlinekurs för dig som vill förbereda dig och din hund på bästa sätt inför hinderinlärning och handling.

Som deltagare med hund följer du kursen med din egna hund (en hund per deltagarplats) och lägger ut video som alla deltagare på kursen kan se. Fanny tittar på dina videos, kommenterar och hjälper dig igenom alla lektioner. Observatörer kan läsa och titta på allt material från oss, titta på alla deltagares videos, ställa frågor och vara med och diskutera. Det här är en grundkurs inriktad på de beteenden som är bra att träna innan man börjar med hinderinlärning och handling på hinder, men kursen kan också passa för dig som redan har börjat tävla men vill fräscha upp grunderna eller öka hundens motivation. Kursen passar bra för valpar från 3 månader och upp!

Epic <3Vi går bland annat igenom:

 • Lek och belöningsutveckling med tanke på agility
 • Fart och engagemang
 • Shaping och tricks med tanke på agility
 • Startrutin, stadga och fri-signal
 • Kontaktfältsbeteenden (utan hinder)
 • Handlingsgrunder utan hinder
 • Kroppskontroll och fysisk utveckling för agilityhundar
 • Enklare hoppteknikövningar (anpassat efter ålder och nivå)
 • Signalkontroll – att få valpen att lyssna på vad du säger och skilja mellan olika beteenden på bara ordet.

Den här kursen består av sex lektioner, med två veckor för varje lektion och en extra vecka på slutet.

Kursstart med första lektion den 12 mars 2018. Övriga lektioner kommer 26/3, 9/4, 23/4, 7/5 och 21/5. Kursen avslutas den 17/6.

För att kunna delta med hund behöver du en videokamera (smartphone går jättebra), möjlighet att redigera film och att lägga upp filmen på YouTube.

Pris deltagare med hund: 2000 SEK (inkl moms)
Pris observatör: 1000 SEK (inkl moms)

Anmäl dig här!

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande

  21 svar på ”Agility Valp/Grund Online

  1. Får man som observatör tillgång till all information och hur lång tid efter avslutad kurs kan man se allt material? Vet inte riktigt när det blir valp ännu 🙂

   • Ja, vi brukar låta informationen ligga kvar länge (har hittills inte tagit bort någonting under de år vi haft onlinekurser faktiskt). Det som händer efter typ 9-12 månader är att vi rensar lite i menyn så att det inte blir så fullt med lektioner där. Om man sparar länkarna till lektionerna kan man dock hitta tillbaka till dem långt senare än så.

  2. Är lektionerna en viss tid framför datorn eller är det bara datum då du publicerar nytt material?
   Hälsningar Mimmi 🙂

  3. Hej!
   Jag har redan påbörjat en del grunder i tricks, klossträning och lek med min valp (4 mån vid kursstart), men känner ändå att det skulle vara skönt att gå denna kurs och ha en tydligare plan att följa. Går det att få lite individuella utmaningar om vi redan lärt oss en del av läxorna?

  4. Hej! Jag skulle så gärna vilja gå denna kursen med min valp som blir 3månader i slutet på november. Kommer det bli en till efter att denna är slut? ☺️

  5. Hej!

   Behöver man ha tillgång till hinder?
   Har tyvärr inte det, annars är jag intresserad att börja med agility med min 8,5 månaders valp.
   Är intresserad av kroppskontroll, kommer det att komma upp några tips om detta även i denna kurs (skulle inte villa ta andra kursen bara för den delen av träningen)?

   • Hej Helena! Du behöver inte ha tillgång till hinder för att gå den här kursen. Det är några övningar med som man kan göra med hinder (typ prova på hoppteknik), men det är bara en liten, liten del. Kroppskontroll däremot är det en hel del av, så det låter som att den här kursen passar bra för er!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.