Instruktörsforum: Avslappning och kontroll

Vill du utvecklas som instruktör? Välkommen till vårt instruktörsforum! Under hösten 2011 erbjuder vi tre träffar med olika teman för dig som verkar som instruktör och vill ha inspiration, kompetensutveckling och problemlösning. Vi har valt att ta upp tre ämnen som vi tror är aktuella för de flesta instruktörer. Under träffarna kommer du inte att träna med din egen hund, utan titta på och jobba med exempelekipage som passar till det aktuella temat. Du kommer att få hjälp med kursupplägg, övningar och problemlösning inom ämnet.

25-26 oktober är temat Avslappning och kontroll. Här jobbar vi med hundar som har svårt att slappna av och/eller behärska sig i en kurs- eller träningssituation. Hundar som är överdrivet intresserade av andra hundar, utfallsproblematik, stress och dålig självkontroll. Lär dig hur du kan hantera de här hundarna i en grupp och få förslag på konkreta övningar och träningsupplägg.

Kursen hålls hos oss i Fjugesta utanför Örebro, klockan 10-17 båda dagar. Vi varvar teori och diskussion med praktiska uppgifter. Pris 2500:- inkl moms.

Anmälan

Välj vilken kurs du vill gå

Deltagare med hundObservatör

Ditt namn

Din e-post

Telefonnummer

Din adress

Postnummer och ort

Hundens namn

Hundens ras

Hundens ålder

Övriga upplysningar

Jag accepterar att anmälan är bindande