Instruktörsforum: Avslappning och kontroll

Vill du utvecklas som instruktör? Välkommen till vårt instruktörsforum! Under hösten 2011 erbjuder vi tre träffar med olika teman för dig som verkar som instruktör och vill ha inspiration, kompetensutveckling och problemlösning. Vi har valt att ta upp tre ämnen som vi tror är aktuella för de flesta instruktörer. Under träffarna kommer du inte att träna med din egen hund, utan titta på och jobba med exempelekipage som passar till det aktuella temat. Du kommer att få hjälp med kursupplägg, övningar och problemlösning inom ämnet.

25-26 oktober är temat Avslappning och kontroll. Här jobbar vi med hundar som har svårt att slappna av och/eller behärska sig i en kurs- eller träningssituation. Hundar som är överdrivet intresserade av andra hundar, utfallsproblematik, stress och dålig självkontroll. Lär dig hur du kan hantera de här hundarna i en grupp och få förslag på konkreta övningar och träningsupplägg.

Kursen hålls hos oss i Fjugesta utanför Örebro, klockan 10-17 båda dagar. Vi varvar teori och diskussion med praktiska uppgifter. Pris 2500:- inkl moms.

Anmälan

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande