Kontaktfältskurs

Vill du lära in running contacts? Ha snabba och självständiga stoppade kontaktfält? En fartig och säker gunga? Eller har du problem med kontaktfälten som du vill lösa?

Under sex onsdagar i vår träffas vi och tränar kontaktfält på ett roligt, systematiskt och individanpassat sätt. Du väljer själv vilken typ av kontaktfält (eller kombination av dem) du vill fokusera på och vi tränar på din nivå.

screen-shot-2016-12-29-at-20-21-06-pm

Running contacts på balansbom och a-hinder! För dig som gillar träningsutmaningar, fart och förståelse för uppgiften. Vi hittar en metod som passar för dig och din hund och löser eventuella problem du har. Fanny har tränat running contacts med en mängd hundar av olika raser i 10 år, och har erfarenhet av de flesta problem som kan uppstå.

DSC_0406

Gungbräda. Vi delar upp inlärning av gungbräda i flera roliga övningar som ger hunden självförtroende, glädje och förståelse. Om du redan har tränat gungan, men har problem med att hunden är osäker, bromsar för tidigt eller flyger av innan gungan har slagit i marken så löser vi det på ett smart sätt.

Stoppade kontaktfält. Om running contacts inte är något för dig fokuserar vi på stoppade kontaktfält på alla balanshinder. Fanny har erfarenhet av flera metoder för snabba och självständiga kontaktfält, oavsett om du är sugen på nosduttar eller ett vanligt två-på-två-av.

Kursen startar onsdagen den 19 april. Vi håller på från 18-20 under 6 kvällar. Datumen är 19/4, 26/4, 3/5, 10/5, 24/5 och 7/6.

Pris för deltagare med hund 2160 SEK. Observatör 500 SEK.

Anmälan:

Välj vilken kurs du vill gå

Deltagare med hundObservatör

Ditt namn

Din e-post

Telefonnummer

Din adress

Postnummer och ort

Hundens namn

Hundens ras

Hundens ålder

Övriga upplysningar

Jag accepterar att anmälan är bindande