Hoppteknik Fortsättning Online

Har du gått hoppteknikkurs för Fanny online, eller i verkligheten? Vill du vidareutveckla kunskaperna med svårare övningar, och specialdesignade uppgifter där du får jobba på era svaga sidor? Då är det här den perfekta kursen för dig! Här kommer vi att sätta ihop flera svårigheter i samma övning, göra mer tävlingslika övningar, lägga på mer störningar och mer handling.

120329-2Kursen startar den 13 juli.

Kursen består av 5 lektioner och löper över drygt 12 veckor. Lektionerna kommer på följande datum:

13/7, 27/7, 10/8, 24/8 och 7/9. Kursen avslutas den 7/10 (du har alltså en hel månad på dig att fortsätta träna och lägga ut filmer efter sista lektionen).

Deltagare med hund har möjlighet att lägga ut obegränsat med (korta och vid behov redigerade) filmer på träning av egen hund som vi ger feedback på. Observatörer får tillgång till allt material och alla filmer och diskussioner, och kan också ställa obegränsat med frågor om lektionerna.

För att delta på kursen behöver du tillgång till minst 5 hopphinder som är ställbara i höjd. Om du vill vara deltagare med hund kommer du också behöva en videokamera, ett redigeringsprogram och möjlighet att lägga ut film på till exempel YouTube. Om din hund inte är fullt frisk bör du diskutera eventuella begränsningar med veterinär och/eller fysioterapeut innan du startar kursen.

Pris 2000 SEK för deltagare med hund. 1000 SEK för observatör.

Både deltagare och observatörer bör ha gått kursen ”Hoppteknik, styrka och kroppskontroll online” eller motsvarande tidigare.

Anmälan

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande