Agilityläger 2023

Den 14-16 juli 2023 är det dags för Klickerkloks årliga agilityläger på vår gård i Fjugesta utanför Örebro. Instruktör är Fanny Gott. I år delar vi upp lägret i en förmiddags- och en eftermiddagsgrupp. Som deltagare i någon av grupperna får du vara gratis observatör på den andra gruppens träning. Du kan välja att anmäla dig till båda kurserna med samma hund eller olika hundar.

Vi kan tyvärr inte erbjuda boende eller mat på gården, men du får gärna bo i egen husvagn/husbil/tält här om du vill. Annars finns det många trevliga boendealternativ på rimligt avstånd, till exempel:

Lunch tar du med dig själv. Om du behöver handla finns det både Coop och ICA i Fjugesta. Det tar ungefär fem minuter att köra dit från oss.

På kvällen får du gärna stanna här och grilla och umgås med oss och de andra kursdeltagarna.

Grupp 1 klockan 9-13 – Grundhandling

På det här lägret jobbar vi med grunderna för handling på hopphinder och tunnlar. Vi jobbar mest på ett hinder i taget och lär hunden självständigt beteende och verbala kommandon för till exempel hopp, tight sväng åt höger och vänster, utsida hinder, insida hinder, tunnel, motsatt tunnelingång och liknande. Vi jobbar också med förarens rörelse och förståelse för framförbyten, blindbyten och bakombyten. Under kursen lägger vi också viktig vid belöningar, motivation och fart. Hunden bör vara minst 8 månader gammal och kunna arbeta lös utan att springa fram till andra hundar. Max 6 ekipage.

Pris deltagare: 3000 SEK inkl. moms

Grupp 2 klockan 14-18 – Handling på kombinationer och banor

I den här gruppen sätter vi upp utmanande kombinationer där du får testa hundens förståelse och dina handlingsfärdigheter. Nivån på banorna är klass 3, men det gör ingenting om ni inte är där riktigt än. Vi delar upp i små kombinationer och jobbar på det ni behöver bli bättre på. Slalom och balanshinder kommer att ingå. Hunden bör vara minst 18 månader gammal. Max 6 ekipage.

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande