Vinteragility Online 2020/21

Snart är vintern här, och den intensiva tävlingssäsongen är över. För många av oss innebär vintern vila från intensivt tränande och tävlande. Det kan också vara svårt att få tillgång till bra träningsmöjligheter på vintern när det är kallt och halt ute.

Screen Shot 2015-09-14 at 21.11.24 pm

Men vintern behöver inte vara en paus från utveckling! Oavsett vilka träningsmöjligheter du har finns det mängder med träning du kan göra som kommer att göra din hund starkare, säkrare och och mer självständig inför nästa säsong. Vintern är den perfekta tiden för att lära in nya färdigheter, reparera beteenden som blivit sämre av tävlande och göra hundens muskler ännu starkare och kroppen mer stabil. Möt 2021 bättre förberedd än någonsin tidigare!

Den här kursen pågår från 1 december 2020 till 28 februari 2021 och består av 5 lektioner (1/12, 15/12, 5/1, 19/1 och 9/2).

110214-2

Lektionerna kommer att bestå av en mängd övningar som du kan välja mellan beroende på era behov. Om du har ett speciellt problem du vill lösa under vintern hjälper jag dig att lägga upp en träningsplan för det. Den här kursen är väldigt individanpassad och du kan välja precis vad du vill lägga din tid på.

Kursen innehåller övningar på teman som:

  • Signalkontroll verbala signaler – Gör din hund mer självständig på dina verbala signaler. Hinderdiskriminering, svängar etc.
  • Kontaktfält – Öka fart, förståelse, självständighet och kontroll på stoppade kontaktfält –även utan tillgång till kontaktfältshinder!
  • Gungbräda – öka självförtroende, fart och självständighet på gungbrädan.
  • Running contacts – Förberedande övningar för dig som vill börja med running i vår, eller svängträning/proofing på liten yta för dig som redan är igång.
  • Starter – Börja året med en hund som verkligen vill och kan stanna kvar i starten utan att röra en tass
  • Balansövningar – Öka kärnmuskulatur och balans till nästa säsong
  • Hoppstyrka – Snabbare, starkare och mer kraftfull hund över hinder
  • Självständighet – Spara tid på banan genom att göra hunden mer självständig
  • Självkontroll – Lyssnar din hund på dig i alla lägen på banan? Jobba med hundens självkontroll och respons på dina signaler.

Varje lektion innehåller också en övning du kan göra med ett hopphinder, och en kombination du kan köra när du har tillgång till bra underlag och flera hinder. Det är ingen nödvändighet att köra de här övningarna, du kan välja att vila hunden helt från hoppande och ändå ha mängder med uppgifter att jobba med under tre månader.

Pris 2500 SEK för deltagare med hund. 1000 SEK för observatör.

Välj vilken kurs du vill gå

Deltagare med hundObservatör

Ditt namn

Din e-post

Telefonnummer

Din adress

Postnummer och ort

Hundens namn

Hundens ras

Hundens ålder

Övriga upplysningar

Jag accepterar att anmälan är bindande