Agilityhandling fortsättning

Enligt önskemål startar vi upp en fortsättningskurs i agilityhandling för er som gick grundkursen i höstas eller har motsvarande kunskaper. Om du missade grundkursen, men ändå vill gå den här, rekommenderar vi att du köper plats på höstens grundkurs som observatör. Om du samtidigt anmäler dig till fortsättningskursen får du 500kr rabatt.

Vi ökar svårighetsgraden och sätter ihop kunskaperna i kombinationer. Undervisningen individanpassas och du får chans att träna mycket på det du behöver. Till lektionerna publiceras övningar, kombinationer och filmer. Som deltagare med hund får du lägga ut obegränsat med filmer på din hund. Observatörer får ställa hur mycket frågor de vill om lektionen, övningarna och träningen.

Under kursen fortsätter vi att jobba med:

 • Raksträckor – mjuk sväng – tight sväng
 • Framförbyten
 • Bakombyten
 • Serpentiner
 • Threadlar

Pris deltagare: 2000 SEK
Pris observatör: 1000 SEK

För dig som inte har gått grundkursen: Observatörsplats på höstens grundkurs i agilityhandling – 500 SEK (skriv att du vill ha det under ”övriga upplysningar” när du anmäler dig). Du får då tillgång till kursen som gick i höstas, med alla lektioner, övningar och deltagarnas filmer och frågor.

Anmälan

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande