Mer running contacts med Epic

Igår hittade jag på en flytig agilitybana som vi körde på drop in-handlingen. Under sommaren har jag satt upp flera datum där man kan komma och träna agility och få instruktion, man behöver inte binda upp sig på något, men jag tar emot föranmälan i en Facebook-grupp. Klicka på länken ovan om du vill veta mer, banskissen ligger också där.

Vi filmar och analyserar alla träningar med hjälp av appen Coach’s Eye till iPad, som verkligen har revolutionerat mitt jobb oavsett om vi jobbar med handling eller teknikträning som running contacts. Det var en totalsuccé på agilitylägret för en dryg vecka sedan och nu till veckan får vi se hur det fungerar på lydnadsläger. Filmade i alla fall Epics start och blev sugen på att lägga ut filmen som ytterligare exempel på vilket härligt flyt man kan få i banan med running contacts:

Running contacts är helt enkelt häftigt och beroendeframkallande. När det är sagt så finns det ju också en gungbräda att träna på, där man inte bara kan springa. Tyvärr är det någonting som jag inte har tränat så flitigt som balansbommar. Därför blir det den kommande månadens projekt med Epic och jag har anmält mig till en onlinekurs för att få lite peppning och struktur på träningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.