Onlinekurser

Just nu erbjuder vi:

Att gå kurs online är ett bra sätt att få kontinuerlig inspiration och hjälp, utan att behöva resa eller passa speciella tider. Du läser och ser på filmerna när du själv har tid, tränar och filmar när det passar dig. Du kan själv välja vilka träningspass du vill dela med oss och vilka du vill utvärdera själv. Vi svarar på filmer och frågor så fort vi kan, oftast flera gånger om dagen. Du får ställa hur många frågor och dela hur många filmer du vill. Vi hjälper dig när du behöver det!

Du kan också välja att vara med på onlinekurs som observatör. Då får du tillgång till allt material och alla filmer, både det som vi lägger ut och det som deltagare med hund publicerar. Du får ställa obegränsat med frågor om lektionen och kommentera allt som händer. Vi har däremot inte möjlighet att svara på frågor om just din hund, eftersom vi gärna vill se film för att kunna bilda oss en uppfattning om hur det är smart att gå vidare.

Praktiskt upplägg
Alla deltagare på kursen får ett eget användarnamn och lösenord. Det använder du för att logga in på vår hemsida. I högerspalten här ser du inloggningsrutan ser ut (om du inte redan är inloggad). När du är inloggad kan du ändra lösenord och lägga till info om dig själv. Om du glömmer ditt lösenord kan du be att få ett nytt skickat till din e-postadress. När du är inloggad kommer du in på de sidor som tillhör kursen du är med på. Det finns ett klassrum, där deltagarna presenterar sig och ställer praktiska frågor, och det finns lektioner till varje kurs. Du kan se rubrikerna i högerspalten.

Allt du behöver kunna för att följa kursen är att läsa en blogg. Varje lektion är ett blogginlägg med text och video. Om du vill ställa frågor, eller lägga ut en länk till ett videoklipp, gör du det i form av en kommentar till lektionen. Om du är med som deltagare med hund behöver du också skaffa ett konto på YouTube, Vimeo eller liknande, där du kan lägga ut dina filmer. Länken till filmen lägger du sedan i en kommentar, ihop med dina frågor och funderingar.

Välkommen till kursen som anpassar sig efter ditt liv!

Vi har också onlinekurser på engelska. Du hittar dem på fannygott.com

79 svar på ”Onlinekurser

 1. Hej!
  Jag är också intresserad av en tävlingslydnadskurs 🙂 Vore jättekul om det blir en redan nu i höst!

  Mv
  Maria

 2. Jag har gått onlinekurs både som observatör och går nu tävlingslydnad online hos er och jag tycker det är TOPPENKURSER!! Kurserna håller riktigt hög kvalité och det är perfekt att kunna gå kurs där man får uppgifter att träna på och kan skicka in en massa filmer och på det sättet få vidare hjälp i sin träning på ett väldigt utförligt sätt. Så rekommenderar varmt era onlinekurser och det är perfekt för mig som bor så långt ifrån och inte kan gå en vanlig kurs! 🙂

 3. Jeg er også interessert i online kurs i lydighet, dersom det blir for nybegynnere. Har tidligere meldt meg på det, men da var kurset allerede fullt. Ble derfor veldig glad for at det dukket opp et agilitykurs som jeg kunne følge istedet.

 4. Är det under planering för ny Grundkurs och/eller Avancerad handlingskurs? Möjligt att gå kurserna även om inte bor i Sverige?

  • Det blir kanske en ny grundkurs till våren. Avancerad handling är nog svårt att fylla under vinterhalvåret. Du borde hänga på handlingskursen för Jessica Martin som vi har på fannygott.com!

   Det är inga problem att gå kurserna även om man inte bor i Sverige.

  • För avancerad handling rekommenderar jag kursen för Jessica Martin på fannygott.com. Det är möjligt att det blir en fortsättning på grundhandlingskursen när den är slut, om det finns intresse för det.

   • Okej, går det bra att hoppa på den även fast den börjat? I så fall får jag nog ta observatörsplats i nuläget. Våran träningsplan på klubben är väldigt vattensjuk av allt regnande så jag vet inte om jag kommer kunna bygga upp några större kombiationer nu i höst.. Vet du om man behöver stor yta för att kunna genomföra övningarna? Blir förhoppningsvis inomhusträning men vet inte när den kommer igång..

 5. Hej! Vill bara anmäla mitt intresse för en grundhandlingskurs till våren. Hoppas det blir av för en sån kurs skulle jag och min hund verkligen behöva. Behovet blev extra tydligt efter vår första handlingskurs som vi varit på nu i helgen.
  Annika & Manta

 6. Hej!
  Jag undrar om man kan gå Agilityhandling Grund utan några som helst agilityförkunskaper med en 11 mån valp? Jag har för många år sedan tränat agility men inte alls på någon hög nivå och vill därför lära om allt för att satsa ordentligt med min nya hund.
  Mvh Monika

 7. Hei!

  Jeg lurer litt paa aa melde meg paa grundkurset som begynner den 30. Januar. Naar er paamedlingsfristen?

  Mvh Elisabeth

  • Jag undrar också, när rekomenderar ni att man tidigast skulle börja tävlingslydnadskurs med en valp? Min äldre tik är redan tränad i klass 1, och jag skulle vilja börja med den lille när hon är mogen för mer än bara smågrunder. Idag är hon 10 veckor.

   • Kanske är det grundkursen man hellre ska satsa på framöver till en början? När startar ni en ny sådan? Jag anmäler mitt intresse!

  • Hej Sara!
   Vi kommer att starta en shapingkurs till under våren. Håll utkik på hemsidan!

   Jag skulle nog rekommendera att du hoppas på grundkursen som nyss började. Vi är fortfarande på första lektionen och det är inget problem att hoppa in med valpen. När den kursen är slut (till sommaren) blir det tävlingslydnadskurs online!

   Hör av dig om du är intresserad av grundkursen.

 8. Hej! Tror du att du kommer hålla onlinekurs i running contacts i höst/vinter? Hade tänkt lära min, nu 4 månader gamla, kelpie detta men hade varit skönt att få stöd via tex. onlinekurs eftersom det är första hunden jag lär RC. 🙂

  • Vi funderar på att ha en onlinekurs i kontaktfält, men den får nog starta till sommaren, eftersom det ofta är praktiskt svårt för folk att träna running på vintern.

 9. Hej !

  Såg att det finns lydnadskurser online, kul ide!
  Jag har en Aussie som är 6 månader och som jag kommit igång hyfsat bra med och har fokus på tävlingslydnad men även mkt intresserad av spår och sök samt testa på vallning när lydnaden sitter.

  Kan man fortfarande vara observatör för den som pågår nu? det är ju kanon att se och kunna få tips, ser det ut som att det kommer nån mer kurs i sommar eller är i höst som gäller?
  jag kanske inte är klar för en sån här kurs med en 6 mån ?

  MVH
  Anna och Bella

  • Hej Anna!
   Oj. Jag hade missat den här kommentaren. Det går bra att vara observatör på kurser som redan är igång. Jag kan också rekommendera att gå grundkurs. Just nu kommer vi att ha en på engelska, som startar på onsdag. Läs mer på http://www.fannygott.com

  • Tack för påminnelse Martina. Jag ska knåpa ihop något som förhoppningsvis kan bli klart innan det blir för vintrigt för att träna för er…

   • Ja mitt i vintern blir det svårt att träna ofta. Eller ja lite mycke som tar emot att kuta runt ute i tio minus å flytta hinder. Även om det såklart också går:)

    Vågar man hoppas att den börjar redan i september?

  • Hej Helena! Inget datum klart än, vi kör nog i slutet av oktober eller november. Erfarenheten visar att folk har mest tid för shapingkurs på vintern.

 10. Hejsan Fanny!
  Shit, är det bara jag som är intresserad av Shaping kursen verkar det som… Ingen har juh frågat sen jag senast frågat… 😛
  Har du tänkt dra nån nu på vårvintern (spelar ingen roll ifall det är på svenska eller engelska för egen del)?

   • Ahaa! Gissa lite att ni haft bråttom. Va kul då! Väntar me spänning på den kursen! Det har inte kommit nåt om kursen ännu eller hur?

 11. Tänkte bara höra mig för ifall ni ren har på svenska eller engelska klart för er när nästa fotgående online kurs blir av…?

  • Hej Louise!
   Vi kommer snart att öppna anmälan till en lydnadskurs som fungerar som fortsättning på vår grundkurs online. Håll utkik här om några dagar 🙂

 12. Jeg kan tenke meg å gå kurset Grunnkurs Agility som dere starter 6. august. Spørsmålet er om dere også planlegger noe annet online kurs i agility som tar for seg ”handlingen” gjennom banen. Har tidligere deltatt på det hos dere og kunne også tenke meg det med min nyeste hund.

 13. Hej! Jag är väldigt intresserad av er Grundkurs online. Har ni någon sådan inplanerad snart, eller kan man få ta del av materialet från tidigare kurs genom att vara observatör?

  Tack på förhand!

  Med vänliga hälsningar,
  Alexandra

  • Hej Alexandra!
   Det blir nog en grundkurs till våren. Om du vill komma igång direkt går det alltid bra att betala observatörsplats för en tidigare kurs.

   Välkommen!

   Fanny

 14. Kan dere ikke ha et onlinekurs med litt gjeterhundtrening? Vet dere ikke er eksperter, men alt er bedre enn ingenting. Jeg prøver å trene positivt, men alle jeg vet om i gjeterhundmiljøet bruker helt andre metoder. Så jeg må finne ut alt selv. Dere har jo klart å få godkjente gjeterhunder, så jeg lurer veldig på hvordan dere legger opp treningen.

 15. Hei Fanny!

  Jeg tar FC nå , og lurer på om det er dumt å melde på agility handling ?
  Kan jeg gå inn i etterkant av kursets slutt, for å lese kommentarer og se videoer ? Jeg har veldig lyst å få med meg AG kurset

 16. Hej!
  läste precis att ni haft en kurs som heter ”fullt fokus rallylydnad”. Den är jag intresserad av, kommer ni att ha den kursen fler gånger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.