Bästa belöningarna online

Bra träning börjar med bra belöningar. Det handlar inte bara om att hitta belöningar som hunden verkligen älskar, utan också om att utvckla många olika belöningsformer så att det alltid går att matcha beteende med belöning. Brister i belöningsutvecklingen är ett av de vanligaste problemen vi ser när vi håller kurs. Genom att begränsa sig till ett fåtal belöningsformer blir det svårt att få ut maximalt av sin träning.

Den här kursen passar för alla som känner att de vill ha en växel till i träningen. Här går vi till grunden med belöningsutveckling och jobbar med att utveckla olika typer av lek- och godisbelöningar. Oavsett om du håller på med hundsport eller bara vill kunna belöna din hund bättre i vardagen är det här en kurs som kan hjälpa dig att effektivisera och öka glädjen i din träning.

Kursen är inte bara för så kallade omotiverade hundar, utan också för hundar som kanske är väldigt motiverade av en viss typ av belöning och därför är svår att belöna på andra sätt, eller hundar som är för fixerade vid beöningen för att kunna arbeta på ett avslappnat och öppet sätt. Vi tittar också på självkontroll runt belöningar, belöningssignaler och belöningsstörningar i träning.

Kursen går i en stängd Facebookgrupp där du får tillgång till alla övningar direkt. Du jobbar på din egen nivå med de övningar som passar just dig och din hund.

Den här typen av övningar ingår i kursen:

Utveckla lekbelöning
Byta leksak
Komma tillbaka med leksak
Springa till utlagd belöning / Acceleration
Jaktinkallningar/gripa från handen
Jaga boll och komma tillbaka med den
Utveckla godisbelöning
Jaga godis i handen
Driv till godismaskin
Jaga godis och komma tillbaka snabbt
Ta godis från marken och vända tillbaka
Fånga godis i luften
Omvänt lockande
Belöningsstörningar
Belöningssignaler

Vi tar löpande emot anmälningar året. Kursen innehåller fem lektioner under 14 veckor.

Deltagare med hund 2500 SEK
Observatör 1250 SEK

Anmäl dig här:

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande