Agilityläger 2024

Den 17-19 juli 2024 är det dags för Klickerkloks årliga agilityläger på vår gård i Fjugesta utanför Örebro. Instruktör är Fanny Gott. I år delar vi upp lägret i en förmiddags- och en eftermiddagsgrupp. Som deltagare i någon av grupperna får du vara gratis observatör på den andra gruppens träning. Du kan välja att anmäla dig till båda kurserna med samma hund eller olika hundar.

Under lägret kommer vi att jobba med utmanande kombinationer och banor, men alltid anpassat till din nivå. Du kan vara med med en unghund eller med en erfaren klass 3-hund och få hjälp att utveckla de delar som just du behöver. Grupper med blandade nivåer gör att alla lär sig mer och får inspiration kring grundträning såväl som avancerad handling. Från ca 8 månader.

Vi kan tyvärr inte erbjuda boende eller mat på gården, men du får gärna bo i egen husvagn/husbil/tält här om du vill. Annars finns det många trevliga boendealternativ på rimligt avstånd, till exempel:

Lunch tar du med dig själv. Om du behöver handla finns det både Coop och ICA i Fjugesta. Det tar ungefär fem minuter att köra dit från oss.

På kvällen får du gärna stanna här och grilla och umgås med oss och de andra kursdeltagarna.

Grupp 1 klockan 10-13

Grupp 2 klockan 14-17

Skriv en kommentar när du anmäler dig om du har preferenser kring för- eller eftermiddag.

Pris deltagare: 3000 SEK inkl. moms
Observatör (utan hund): 1000 SEK inkl moms

FULLT! Anmäl för väntelista.

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande