Running Contacts Online

Instruktörer: Fanny Gott och Cecilia Svensson

Kursen går i en privat grupp på Facebook. Där kommer du att få en egen tråd där du lägger ut filmer på din träning. Du får obegränsat med feedback under kursen och vi hjälper dig genom alla steg i träningen.

Vi jobbar noga med grunder som där vi lär hunden att springa över en target på marken. Bland grunderna finns också kroppskontroll och balans, samt belöningsövningar. Om du vill vara med på kursen måste du vara lösningsorienterad och beredd att anstränga dig för att göra träningen så tydlig och rolig som möjligt för hunden. Det innebär oftast att du behöver sänka balansbommen och sedan höja den i små steg samt använda en extra liten planka för att ta bort kanten mellan balansen och marken.

Du behöver också kunna filma, redigera och lägga upp din träning på ett bra sätt. En mobiltelefon (gärna på ett litet stativ), ett redigeringsprogram (ex. iMovie till iPhone) och ett YouTube-konto är allt du behöver.

Vi tar in nya deltagare den första dagen i varje månad. Om du inte har varit med tidigare med den här hunden är kurstiden 3 månader. Efter den tiden kan du förlänga eller återkomma en månad i taget.

Pris deltagare med hund: 3000 SEK
Pris observatör: 750 SEK
Pris fortsättning en månad 750 SEK

Anmäl dig här

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande