Squid 4 år <3

Har haft en rolig vecka med två agilitykurser. Först var jag i Oslo och höll handlingskurs för ett gäng elever som jag har jobbat med en hel del tidigare. Väldigt trevligt, kul att se framstegen och kul att träffa Squids valpar som bor i Oslo. Mina hundar fick också köra en del agility och vi fick med oss nya saker att träna på hem. I måndags fick hundarna en genomgång hos rehabveterinär Laxmi och de var välmusklade och fit for fight. Härligt!

Epic i tight sväng runt hopphinder. I bakgrunden ser ni några av de mängder av dagis-/skolbarn som sprang runt agilitybanan. Mer störning för förarna än för hundarna. (Foto: Catrine Bjerch)

I fredags fyllde Squid 4 år. Tänk vad mycket vi har hunnit med på så kort tid – agility, vallning, lydnad, valpkull… Nu får hon väl räknas som medelålders och jag ser fram emot att verkligen tävla med henne framöver. Bäst orangea hunden!

Foto: Catrine Bjerch

I helgen har jag haft grundkurs i agilityhandling. Vi var en liten grupp och hade massor av tid till att sätta ihop hoppteknik och handling. Det är verkligen en kurs som är rolig att hålla. Lika rolig är den online, där vi har ett stort gäng som skickar in videofilmer och frågor varje dag. Online har vi också tävlingslydnadskurs, där det är dags för lektionen om vittringsapportering imorgon. Hoppas på många filmer från våra duktiga lydnadselever i veckan. Det är skönt med höst! Lagom väder, lagom uppbokat i kalendern och roliga saker att se fram emot. Men jag ser inte fram emot vintern. Hoppas verkligen att den blir lika mild och snöfri som förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.