På väg mot SM

Jag är sämst på att komma iväg i god tid. Därför bloggar jag istället för att sitta i bilen på väg till agility-SM i Sundsvall som planen var. Veterinärbesiktning är inte förrän imorgon mellan 10-12 för oss med stora hundar. Och jag planerar ju att komma dit under kvällen, bara inte så himla tidigt…

Squid och Bud ska vara med på SM både individuellt och i lag. Individuellt med mig och i lag med Sabina Håkansson som kvalade med två hundar, men inte kunde starta med någon av dem av olika orsaker. Både jag och hundarna är glada att hon ville låta dem hoppa in i lagen. Det ska bli spännande och jag är nästan mest nervös för att de inte ska sköta sig i lagloppen.

Foto: Martin Rimby (rimby.se)

Individuellt har jag inte några stora förhoppningar, men ser fram emot upplevelsen. Squid är både lite långsammare och just nu lite barnsligare och busigare än vad hon var under sin topp-period. Det spelar ingen roll, för jag är jätteglad bara att få stå på startlinjen med en fräsch och glad nästan tioåring. Bud har kapacitet att vinna lopp, men samtidigt är vi ganska ojämna just nu. Genrepet i Hässleholm för två veckor sedan gav inte en enda nolla. Det var väldigt nära i så många lopp, men vi föll på små saker varenda gång. Bud är ung och har framtiden för sig, så vi ser det här som ett sätt att lära oss mer och ta med oss läxor hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.