Jag älskar att sova i bilen

Jag älskar att åka ut på tävlingar och äventyr under sommaren när jag kan sova i bilen. Jag sparar pengar på boende och kan ofta bo direkt på tävlingsplatsen och slipper gå upp tidigt för att köra på morgonen. Dessutom är det svalt och skönt. Jag har en stor bil, så jag får plats med en riktig säng och två riktigt stora burar. Om jag ska ha med mig alla fyra hundarna får jag in två medelstora burar till. Nyaste uppgraderingen i bilen är en byrå som gör det lättare att hitta och organisera kläder och grejer. 

Jag tycker att det har funkat bra att ha både min och hundarnas mat i en vanlig kylväska under en långhelg. Det är fortfarande kallt att ta på på söndagen. Hundarna äter Vom og Hundemat, som är fruset färskfoder. De frysta korvarna funkar jättebra som kylklampar och håller kylväskan kall ihop med frysta vattenflaskor. Ska man vara borta längre än tre dagar får man kanske fundera på en annan lösning. Ofta kan man ju komma iväg och köpa ny hundmat att fylla på med, eller låna en frys någonstans.

Från sidodörren. En annan fördel med att ha sängen med i bilen är att Bud kan få ligga där och vräka sig under dagarna istället för att ligga i buren. Squid är lite för kriminell för att kunna få sådan lyx tyvärr.

Från bakdörren när alla fyra burarna är i bilen. Så här åkte vi sist vi var på Hundverkstan’ för en genomgång av alla fyra.

Med silver shade-dukar håller sig bilen sval och skön hela dagen. Här på SM-campingen.

1 svar på ”Jag älskar att sova i bilen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.