Kurs för Maria Hagström i AH-hallen

Vi har haft två kanondagar med Maria Hagström i konstgräshallen i Karlskoga. Vi är ett gäng på sex personer som har tränat för Maria två dagar i månaden under vintern. För vår del har det verkligen hänt mycket sedan första träffen i november. Squid har varit svårengagerad och framför allt haft svårt för uthållighet och koncentration. Det har inte funkat att köra längre sekvenser och träningen har stått lite stilla. På detaljnivå kan hon massor och det ser riktigt fint ut, men vi har inte fått till någon helhet tidigare. Innan jul kollade jag till och med upp henne hos veterinären och tog diverse blodprover för att utesluta sjukdom. Men nu börjar det verkligen hända saker! Kanske är det som man alltid hoppas på, att de blir vuxnare och klokare och duktigare efter första löpet? Nu har vi både snygga detaljer och någon slags helhet. Hon klarar av att engagera sig längre stunder och vi kunde köra några sekvenser under kursen där hon höll ihop bra. Jag börjar fundera på om man kanske kan börja titta i tävlingskalendern ändå…

Här kommer en liten film på två sekvenser som vi tränade tävlingsmässigt idag. En del av det är från sista passet idag, så hon var lite trött, men hon höll ihop!

Tack Maria, Carro, Siv, Lina, Elin och Thomas för en grym kurs! Och just det – idag fick vi hem stora bilen från verkstaden. Den funkar efter batteribyte!

4 svar på ”Kurs för Maria Hagström i AH-hallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.