Film på Squid, 15 veckor

Idag passade jag på att filma lite eftersom Thomas åker iväg med kameran i två veckor imorgon. Det går lite trögt med filmandet, man får lite prestationsångest och tänker att man bara ska vänta tills man har hunnit träna liiite till… 😀 Här är i alla fall en film med lite inomhusträning från idag. Nu ska jag försöka få i mig lite nyårsmat och vin och njuta av stillheten när alla hundarna sover och vi fortfarande inte hör några raketer.

2 svar på ”Film på Squid, 15 veckor

  1. Men vad du har hunnit med Fanny! Imponerande! Vad duktiga ni är, du och lilla Squid.

    Jag satt och småflinade för mig själv när jag tittade på filmen och tänkte på den gamla sanningen att man ska vänta med att träna hundar tills dom är ett år… Det beror väl sannerligen mer på HUR man tränar än på ATT man tränar.

    GOTT NYTT ÅR på er allihop! Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.