Äntligen hemma!

Då är vi äntligen hemma i Fjugesta. Veronica har tagit väl hand om hundar och får medan Thomas har varit i Norge i en vecka. Lamningen är igång och det blir en del fårjobb ett tag nu. Längtar tills tackorna och lammen kan komma ut på bete. Snön är borta här hemma, så man kan kanske önskedrömma om ett tidigt betessläpp.

På väg hem från Åsa stannade vi till på Götene BK, som ligger nära E20. Vi gick en timma i skogen, och sedan körde jag igenom lydnadsklass III med Squid (hade någon slags ambition att få med ”grupp”-momenten också, men det glömde jag visst bort) på egen hand. Ingen uppvärmning utöver promenaden, så fotgåendet hade kunnat vara bättre. Vittringsapporteringen fungerar fortfarande inte i kedja, trots att jag gör det enklare. Hon gick över rätt pinne första gången och lyfte sedan på den sista (av 9). När jag gjorde om gjorde hon rätt. Hon har svårt att komma in i rätt tanke direkt, speciellt i en kedja. Bara att jobba vidare, antar jag… Resten av programmet gick bra. Inga större missar, bara detaljer att jobba på som jag redan visste om. Det känns skönt att resten av momenten är stabila. Fjärren skulle jag i och för sig inte kalla helt stabil, men idag satt den bra. Jag filmade det hela, men som alltid när man inte har någon som håller kameran så blir det utzoomat och tråkigt. Här är i alla fall filmen om någon vill se (har klippt bort de delar när vi var utanför bild).

6 svar på ”Äntligen hemma!

   • Titta i kalendern och sätta lite mål kan man alltid göra 😀 Ni har så mycket som är bra och stabilt, snart har ni vittringen också!

    • Jag är inte sådan där som får en massa extra motivation av att anmäla till tävling. Gillar inte att göra det innan jag känner mig klar. Det får nog bli någon kvällstävling på en vardag, eftersom jag inte direkt har några lediga helger. Jag har inte bråttom. Har som mål att göra några bra elitstarter inom ett år eller så, men det är ju gott om tid…

     • Absolut, det är ingen stress 🙂 Och när du väl känner att ni är redo så kommer ni helt säkert bli ”farliga”. Det är roligt att följa er utveckling på väg dit och jag ser fram emot fortsättningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.