Agilitykurser i september

Medan vi håller på att smälta bort i värmen är det dags att planera höstens kurser och drömma om perfekt hundträningsväder i september. Vi arrangerar fyra heldagskurser för dig som vill nörda ner dig i ett ämne under en intensiv dag ihop med din hund. Du får hjälp att komma igång med många övningar och material med dig hem som hjälper dig att fortsätta träningen på egen hand med hjälp av checklistor.

Grundhandling 9 september
Den här kursen passar för dig som vill komma igång med agilityhandling med din hund, eller för dig som vill öka din hunds förståelse och självständighet på banan. Vi kommer att jobba med 1-3 hopphinder och tunnlar och lära in eller utveckla hundens förståelse för det mesta du behöver för att komma runt svåra banor. Läs mer här.

Hoppteknik 16 september
Hoppteknikträning kan göra att din hund river färre hinder, men fördelarna med att jobba med hoppteknik är mycket mer än så. Genom hoppteknikövningarna lär sig hunden bland annat att hoppa på ett effektivt och skonsamt sätt, att svänga tight, att bedöma avstånd och lägga in korrekt antal steg mellan hinder. Hoppteknikträningen ger hunden självförtroende och kraft i steget. Läs mer här.

Agility för valpar 29 september
Har du en valp eller ung hund och planer om en framtida agilitykarriär? Vill du lägga goda grunder, utveckla ert samarbete och hjälpa valpen att bygga en stark och hållbar kropp? Är valpen svår att engagera? Eller blir den allt för upphetsad av agilityövningar? Under en heldag får du massor med roliga övningar och råd, samtidigt som du får individuell hjälp med just de utmaningar du har med din valp. Kursen är också perfekt att vara med på som observatör för dig som kanske planerar valpköp till nästa år eller bara vill lära mer om agilityträning. Läs mer här.

Agilityhandling 30 september
Den här kursen är till för dig som vill utveckla din handling på agilitybanan och få vägledning i hur du ska komma vidare. Vi testar svårare kombinationer med hopp och tunnlar, men delar upp i smådelar om det behövs så att kursen passar hundar på olika nivåer. Vi pratar om hur man kan tänka när man går banvandring och vilka handlingsval som passar bra för just din hund. Vi fokuserar både på förarens handlingsfärdigheter och på det som du behöver lära din hund för att ni ska kunna prestera på topp ihop. Läs mer här.

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.