Tråkblogg

Oj, jag har inte varit så duktig på att blogga den här veckan. Är väl lite hösttrött. Jag och Pi är ute på resa igen, vi delar ett rum på Scandic i Stockholm. Imorgon ska vi ha kurs hos Eva Bodfäldt. Pi tycker att det är kul att vara med på resa, är väldigt nyfiken och glad överallt. Det ska bli väldigt kul att hålla kurs imorgon och jag är glad att vi är inomhus. Det var riktigt skitväder hemma igår kväll. Vi hade kurser utomhus, men det var jobbigt i blåst och regn. Jag och Shejpa var på agilityträning med klubben i ridhuset också. Vi fick köra lite dubbelbox, kontaktfält och slalom. Förrutom att hon var lite trött på slutet så kändes det ganska bra.

Pi har fått ett riktigt lydnadspass i veckan. Jag måste verkligen sätta igång och träna nu. Framför allt är det platsliggning vi måste jobba med, men det är ju så tråkigt. Känns lite jobbigt att det bara är två veckor kvar. Missy har kört lite agility, mest balansbommar. Hon utvecklas!

Okej, det här var nog årets tråkigaste blogg. Men nu vet ni att vi lever i alla fall 🙂 På söndag är det dags för valpbesök igen, det ser jag fram emot!

1 svar på ”Tråkblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.